Rapid SLX – Hvil i nuet, men vær klar til i morgen

Den fremtidssikrer Rapid SLX cisterne fra GROHE gør det nemt, at være klar på fremtiden. Men den gør det også ganske rart at være i nuet.

Cisternen passer nemlig til alle standard væghængte toiletter i GROHEs sanitetskeramikserier, Bau, Cube, Euro og Essence. Serierne indeholder både toiletter og håndvaske.
Se mere om vores GROHE Rapid SLX-cisterne

Bau
Vores Bau-serie er fremstillet til at levere alsidighed til det moderne liv. Serien har runde og bløde former og velegnet til badeværelser på både hoteller, kontorer og i boliger. Dens moderne stil gør den til den perfekte løsning til dit projekt, der passer til enhver smag.
Se mere om Bau-serien

Cube
Cube-serien lægger vægt på rene linjer og en minimalistisk stil der på én gang tilfører badeværelset luksus og enkelhed. Med Cube-serien kan der skabes en indbydende by-oase med et let og moderne udseende, der giver ro fra den hektiske hverdag.
Se mere om Cube-serien

Euro
Hvis du indretter et badeværelse med produkter fra vores Euro-serie opnår du et badeværelsesmiljø, der er fleksibelt og praktisk, samtidigt med at det er pænt og skiller sig ud.
Se mere om Euro-serien

Essence
Gennem klarhed og finesse kan Essence-serien vise dig vejen til en personlig spa-oplevelse i dit eget badeværelse. Seriens slanke profil og naturlige rene linjer giver et roligt udtryk, idéelt til et afslappende badeværelse.
Se mere om Essence-serien

Med vores nye Rapid SLX-cisterne kan man altså vælge mellem et bredt udvalg af væghængte toiletter i flere forskellige designs. Og ønsker man en dag at erstatte det væghængte toilet med et showertoilet som f.eks. Sensia Arena fra GROHE, så kan man let gøre det – Rapid SLX er nemlig fremstillet helt klar til det.

Se mere om vores sanitetskeramik i vores brochure

20.10.2021Grohe A/S

Sponseret

Medarbejderne er glade for GROHE som arbejdsplads

03.08.2021Grohe A/S

Sponseret

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

09.07.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE giver dig 5 simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

25.06.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE og Copenhagen Fashion Week indgår partnerskab for at reducere plastforbrug

01.04.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE åbner branchens første digitale oplevelses-hub

15.03.2021Grohe A/S

Sponseret

Danskerne forventer intelligente badeværelser i fremtiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023