RAW redskabskrukke

aida udvider nu RAW Midnight Blue serien med en smuk dybblå redskabskrukke i dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet.

07.12.2020

Sponseret

aida a/s

Den nye RAW Midnight Blue redskabskrukke er håndlavet og dobbeltbrændt, hvilket sikrer unikke produkter af en meget høj kvalitet. Glasuren har en dekadent dybblå farve og er garanteret ridsefri. En smuk redskabskrukke til det moderne nordiske køkken holdt i mørke nuancer.

Vejledende priser:

Redskabskrukke, 20 x 15 cm (eksklusiv redskaber) –  149,- DKK

RAW Midnight Blue hylder den betagende skandinaviske natur og det spektakulære naturfænomen, nordlys, som ofte danser hen over den nordligste nattehimmel og spreder et næsten magisk skær over landskabet. Med sine mørke og dekadente dybblå nuancer har stellet et eksklusivt udtryk, helt i tråd med tidens tendenser. Glaseringens flotte farvespil udspringer af en særlig teknik, som værdsættes højt af mange keramikere.

Glasuren har ikke en homogen fast farve eller tekstur men udvikler sig individuelt i den varme ovn og danner spændende nuanceforskelle i krystallisering, lagdeling og farvemætning.

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Mere fra...

31.07.2023aida a/s

Sponseret

NYT FARVERIGT KONCEPT FRA AIDA

05.07.2023aida a/s

Sponseret

aida introducerer life in colour

23.06.2023aida a/s

Sponseret

COMING UP

20.03.2022aida a/s

Sponseret

Kastanje på spisebordet

03.11.2021aida a/s

Sponseret

aida lancerer RAW Arctic White

16.12.2020aida a/s

Sponseret

RAW skeer til vinterens varme drikke

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023