Rivejern fra OXO

OXO er kommet med en serie rivejern med ætsede riveflader.

OXOs serie af rivejern har ætsede og meget skarpe riveflader. Serien består af tre håndholdte rivejern - et groft, et medium og et fint rivejern - samt et foldbart rivejern og et box rivejern.  Alle rivejern har komfortable non-slip gummihåndtag og en non-slip bund som gør at de står godt fast på underlaget.

De håndholdte rivejern har bagoverbøjede håndtag som maksimerer rivefladen. Det foldbare rivejern kan også nemt klikkes fra hinanden og bruges individuelt, fx direkte over salatskålen.

Box rivejernet består af et groft og et fint rivejern til fx ost, grøntsager og chokolade, et meget fint rivejern til fx muskatnød og ingefær, og et til skiver af fx agurk, squash og parmesanost. Det helt fine rivejern kan klikkes løst og bruges og rengøres separat. OXOs Box Grater har et behageligt non-slip håndtag og en ring af blød gummi i bunden, så det står godt fast på underlaget når du har arbejdet med det.  Der medfølger en beholder med måleenheder og låg, som både er velegnet til at opsamle den revne ost, grøntsager mv., og til at opbevare den i.

Alle rivejern kan rengøres i opvaskemaskinen.

Mere fra...

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isterningebakker

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023