Royal Copenhagen udpeger Rasmus Holm som ny Vice President

Han får ansvaret for Royal Copenhagens samlede forretning

Rasmus Holm er ny Vice President hos Royal Copenhagen. Foto: Royal Copenhagen

Royal Copenhagen byder nu Rasmus Holm velkommen som ny Vice President, hvor han får ansvaret for virksomhedens samlede forretning. Rasmus Holm tiltrådte jobbet 4. marts hos Royal Copenhagen, der er en del af den finske designkoncern Fiskars Group.

Rasmus Holm har en solid baggrund inden for ledelse og kommercielle roller i store globale virksomheder som Puma og Adidas. Herudover Han bringer en omfattende erfaring fra det asiatiske marked med sig, idet han har boet og arbejdet i flere lande på dette kontinent i de seneste 15 år. Rasmus Holm vil fremadrettet have fast base i Royal Copenhagens hovedsæde i Glostrup.

“Vi er glade for at kunne byde Rasmus velkommen til at lede Royal Copenhagens forretningsenhed. Siden 1775 har virksomheden været kendt for sit tidsløse design og enestående kvalitet fremstillet med de højeste standarder for håndværk og med øje for fornyelse af en unik designarv,” siger Christian Bachler, EVP, BA Vita. "Royal Copenhagen er et af de vigtigste vækstbrands i Fiskars Groups strategi og dermed ekstremt vigtigt for os som virksomhed. Jeg er sikker på, at Rasmus sammen med hele Royal Copenhagen-teamet, vil lykkes med at drive virksomhedens vækst også på nye markeder, især i Asien," fortsætter Bachler.

“Jeg er meget glad for at blive en del af Fiskars Group i rollen som Vice President for Royal Copenhagen. Det er et ikonisk brand med en unik historie og designarv, der kan fejre et imponerende 250-års jubilæum i 2025. Det er helt særligt for mig at have muligheden for at arbejde med et brand, der fortsætter med at være værdsat og elsket af så mange mennesker, ikke bare igennem årtier, men i århundreder. Jeg glæder mig til at møde vores kunder og forbrugere og sammen med vores dygtige teams bidrage til Royal Copenhagens fortsatte succes,” siger Rasmus Holm.

 Rasmus Holm efterfølger Jacob Siboni som VP for Royal Copenhagen. Siboni har fået en ny rolle i Fiskars Group som Vice President, Business Unit Georg Jensen. 

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023