Sådan ser det ud med forårets messer

Hermed får du et overblik over, hvad der sker på de europæiske messer dette forår. Hvilke messer er aflyst, og hvilke messer, der er flyttet til et senere tidspunkt. Enkelte messer vælger i stedet at holde et online-arrangement.

Fra Formland.

Formland flyttes på grund af corona-restriktioner til 11.-14.marts, og gennemføres under overskriften Trygt MCH. Her forventes det, at over 300 udstillere vil samles og præsentere forårets nyheder for de besøgende. For første gang rummer Formland også Formland Furniture, der vil være Trendzone skabt af FlyHellested, og der vil være et omfattende og inspirerende foredragsprogram på Speak Up-scenen.

Formex er aflyst i januar.

Stockholm Furniture & Light Fair er aflyst i februar. Dog arrangerer Stockholmsmässan Stockholm Furniture & Light Fair – City & Digital Edition i forbindelse med Stockholm Design Week fra 8.-14. februar 2021, og ifølge arrangørerne arbejder det dedikerede designteam nu på at skabe et oplevelsesrigt designevent med fokus på at promovere skandinavisk design. Mange af de aktiviteter, som normalt foregår på messen, flyttes ud i byen, og Stockholm Design Week bliver dermed en bredere og mere omfattende begivenhed, lyder det.

Oslo design Fair afvikles som planlagt 27.-30. januar dog i en lidt anden form end vanligt. Der planlægges et større område med showrooms, hvor udstillere og indkøbere kan mødes. Hertil kommer, at man har sammensat et fagligt program over fire dage i et nyt studio. På messen vil man kunne se de seneste interiørtrends i trendudstillingen, og der vil være spændende popup-butikker med mærkevarer. Der vil være åbent for publikum på dele af messen, blandt andet på trendudstillingen, popups og det faglige program. Showrooms er forbeholdt udstillere og indkøbere.

Nordstil er aflyst. Summer Nordstil holdes fra 24.-26. juli.

MAISON&OBJET er aflyst. Dog støtter man op om branchen via den digitale platform MOM (Maison&Objet and More), og de marketingværktøjer, der ligger i det, og som det lyder fra messen, vil man tilbyde et omfattende udstillings-økosystem, der omfatter en række digitale messer opdelt i temaer.  Dermed vil MOM-platformen komme til at spille en endnu større rolle i forhold til at optimere online-salget af varer for de virksomheder, der ellers skulle have udstillet. Den næste udgave af Maison&Objet Paris vil finde sted fra. 9.-13. september 2021 i Paris.

Ambiente (Consumer Goods Show) er flyttet fra februar til 17.-20. april. Ambiente, Christmasworld og Paperworld messerne slås sammen i 2021 under navnet International Consumer Goods Show – Special Edition. Live-eventet suppleres af et målrettet digitalt tiltag Consumer Goods Digital Days. På grund af fusionen, de nye datoer og den hybride udgave af eventet, vil Messe Frankfurt søge at skabe nye forretningsforstærkende synergieffekter messerne imellem.

imm cologne er aflyst. Den specielle “hybrid edition” af imm cologne, der skulle have været afviklet fra 20.-23. januar er aflyst. ”Fordi konceptet for denne specielle udgave af messen var baseret på samspillet mellem online og offline, giver det ikke engang mening at gennemføre en rent digital messe”, lyder det, ”for med ambista, det globale online netværk for møbel- og interiørsektoren sker det allerede i dag”.

Heimtextil 2021 flyttes fra januar, og holdes i stedet fra 4.-7. maj sammen med Techtextil og Texprocess 2021 i Frankfurt, og ifølge Messe Frankfurt kan det give spændende, nye synergier. “De fleste Heimtextil-udstillere vil gerne have, at vi holder messen. Mange virksomheder håber på at give deres forretning et boost ved at deltage på messen efter genstarten. Vi ser det derfor som vores forpligtelse at være en del af det”, siger Detlef Braun, Member of the Executive Board hos Messe Frankfurt.

Christmasworld og Paperworld (Consumer Goods Show) er flyttet til 17.-20. april 2021. Ambiente, Christmasworld og Paperworld messerne slås sammen i 2021 under navnet International Consumer Goods Show – Special Edition. Live-eventet suppleres af et målrettet digitalt tiltag Consumer Goods Digital Days. På grund af fusionen, de nye datoer og den hybride udgave af eventet, vil Messe Frankfurt søge at skabe nye forretningsforstærkende synergieffekter messerne imellem.
Spring Fair i februar 2021 er aflyst. Hyve Group, der organiserer Spring Fair, melder, at den næste planlagte detailhandelsevent vil være Autumn Fair i NEC Birmingham fra 5.-8. september. Spring Fair vil være tilbage som et fysisk event fra 6.-10. februar 2022. Se mere på Spring Fair @Home på Spring Fairs website.

TrendSet Winter 2021 skulle have været holdt i januar, men er flyttet til 20.-22. februar. Med de nye datoer vil udstillerne stadig kunne præsentere sommerens nye tendenser og nye produkter til julen 2021 i god tid før sæsonstart.
Salone del Mobile i Milano har man valgt at flytte fra april til 5.-10. september 2021.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023