Sådan ser det ud med forårets messer

Hermed får du et overblik over, hvad der sker på de europæiske messer dette forår. Hvilke messer er aflyst, og hvilke messer, der er flyttet til et senere tidspunkt. Enkelte messer vælger i stedet at holde et online-arrangement.

Fra Formland.

Formland flyttes på grund af corona-restriktioner til 11.-14.marts, og gennemføres under overskriften Trygt MCH. Her forventes det, at over 300 udstillere vil samles og præsentere forårets nyheder for de besøgende. For første gang rummer Formland også Formland Furniture, der vil være Trendzone skabt af FlyHellested, og der vil være et omfattende og inspirerende foredragsprogram på Speak Up-scenen.

Formex er aflyst i januar.

Stockholm Furniture & Light Fair er aflyst i februar. Dog arrangerer Stockholmsmässan Stockholm Furniture & Light Fair – City & Digital Edition i forbindelse med Stockholm Design Week fra 8.-14. februar 2021, og ifølge arrangørerne arbejder det dedikerede designteam nu på at skabe et oplevelsesrigt designevent med fokus på at promovere skandinavisk design. Mange af de aktiviteter, som normalt foregår på messen, flyttes ud i byen, og Stockholm Design Week bliver dermed en bredere og mere omfattende begivenhed, lyder det.

Oslo design Fair afvikles som planlagt 27.-30. januar dog i en lidt anden form end vanligt. Der planlægges et større område med showrooms, hvor udstillere og indkøbere kan mødes. Hertil kommer, at man har sammensat et fagligt program over fire dage i et nyt studio. På messen vil man kunne se de seneste interiørtrends i trendudstillingen, og der vil være spændende popup-butikker med mærkevarer. Der vil være åbent for publikum på dele af messen, blandt andet på trendudstillingen, popups og det faglige program. Showrooms er forbeholdt udstillere og indkøbere.

Nordstil er aflyst. Summer Nordstil holdes fra 24.-26. juli.

MAISON&OBJET er aflyst. Dog støtter man op om branchen via den digitale platform MOM (Maison&Objet and More), og de marketingværktøjer, der ligger i det, og som det lyder fra messen, vil man tilbyde et omfattende udstillings-økosystem, der omfatter en række digitale messer opdelt i temaer.  Dermed vil MOM-platformen komme til at spille en endnu større rolle i forhold til at optimere online-salget af varer for de virksomheder, der ellers skulle have udstillet. Den næste udgave af Maison&Objet Paris vil finde sted fra. 9.-13. september 2021 i Paris.

Ambiente (Consumer Goods Show) er flyttet fra februar til 17.-20. april. Ambiente, Christmasworld og Paperworld messerne slås sammen i 2021 under navnet International Consumer Goods Show – Special Edition. Live-eventet suppleres af et målrettet digitalt tiltag Consumer Goods Digital Days. På grund af fusionen, de nye datoer og den hybride udgave af eventet, vil Messe Frankfurt søge at skabe nye forretningsforstærkende synergieffekter messerne imellem.

imm cologne er aflyst. Den specielle “hybrid edition” af imm cologne, der skulle have været afviklet fra 20.-23. januar er aflyst. ”Fordi konceptet for denne specielle udgave af messen var baseret på samspillet mellem online og offline, giver det ikke engang mening at gennemføre en rent digital messe”, lyder det, ”for med ambista, det globale online netværk for møbel- og interiørsektoren sker det allerede i dag”.

Heimtextil 2021 flyttes fra januar, og holdes i stedet fra 4.-7. maj sammen med Techtextil og Texprocess 2021 i Frankfurt, og ifølge Messe Frankfurt kan det give spændende, nye synergier. “De fleste Heimtextil-udstillere vil gerne have, at vi holder messen. Mange virksomheder håber på at give deres forretning et boost ved at deltage på messen efter genstarten. Vi ser det derfor som vores forpligtelse at være en del af det”, siger Detlef Braun, Member of the Executive Board hos Messe Frankfurt.

Christmasworld og Paperworld (Consumer Goods Show) er flyttet til 17.-20. april 2021. Ambiente, Christmasworld og Paperworld messerne slås sammen i 2021 under navnet International Consumer Goods Show – Special Edition. Live-eventet suppleres af et målrettet digitalt tiltag Consumer Goods Digital Days. På grund af fusionen, de nye datoer og den hybride udgave af eventet, vil Messe Frankfurt søge at skabe nye forretningsforstærkende synergieffekter messerne imellem.
Spring Fair i februar 2021 er aflyst. Hyve Group, der organiserer Spring Fair, melder, at den næste planlagte detailhandelsevent vil være Autumn Fair i NEC Birmingham fra 5.-8. september. Spring Fair vil være tilbage som et fysisk event fra 6.-10. februar 2022. Se mere på Spring Fair @Home på Spring Fairs website.

TrendSet Winter 2021 skulle have været holdt i januar, men er flyttet til 20.-22. februar. Med de nye datoer vil udstillerne stadig kunne præsentere sommerens nye tendenser og nye produkter til julen 2021 i god tid før sæsonstart.
Salone del Mobile i Milano har man valgt at flytte fra april til 5.-10. september 2021.

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023