Sørensen Læder udfordrer det konventionelle

Hos Sørensen Læder søger man løbende nye måder at anvende læder udover det typiske eller traditionelle. Sådan er tilfældet med Space Ovals, der er polstret med NUANCE kollektionen, som begge er skabt i samarbejde med Space Copenhagen. 

Ovalerne er en serie af udstillingsobjekter, der viser effekten og taktiliteten af læder på organiske former. Serien udstilles i dag i Sørensen Læders showroom og udlånes til særlige projekter og udstillinger. 

De blev oprindeligt skabt som kunstobjekter for at udfordre konventionelle opfattelser af læder og dets brug. I dag fortsætter ovalerne med at inspirere til nye kreative projekter – med en fotoserie som den seneste.

For at understrege, hvordan ovalerne passer naturligt sammen med den menneskelige form, orkestrerede Sørensen Læder fotosessionen i sort og hvid for at fremhæve kroppens silhuet. 

NUANCE er en lækkert totonet og taktil kollektion. Den er udviklet i en farveskala af varme, naturlige nuancer suppleret med en farveskala i eksklusive gråtoner. Og har, som ekstra kvalitetssikring, gennemgået TVOC-test, der dokumenterer at krav til sundt indeklima er indtænkt.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023