SACKits webshop-salg er mangedoblet

Danskernes onlinekøb stiger kraftigt. Hos designvirksomheden SACKit er webshop-salget eksploderet siden årsskiftet – en ny hjemmeside og øget markedsføring er blandt hovedårsagerne.

På grund af SACKits vækst og et kraftig stigende onlinesalg har virksomheden flyttet sin forsendelse og distribution af elektronik til Danske Fragtmænd i Aalborg. Her er ejerne Peter Rasmussen (tv.) og Kristoffer Glerup på besøg hos samarbejdspartneren. Foto: SACKit..

Allerede den 3. februar klokken 21.37 rundede SACKits webshop forrige februars omsætning. Den eksplosive udvikling startede i januar, hvor en ny hjemmeside blev lanceret, og salget voksede med hele 550 procent. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelse. 

Blot halvvejs inde i februar er salget i webshoppen vokset med mere end 800 procent i forhold til hele måneden sidste år: “Vores nye hjemmeside er langt hurtigere og præsenterer produkterne bedre. Hjemmesiden øger konverteringen og er utvivlsomt den største årsag til væksten. Med en højere konvertering kan vi skrue op for vores onlinemarkedsføring og skabe mere trafik på sitet”, siger CEO og medejer af SACKit, Kristoffer Glerup. 

Direktøren nævner også andre årsager til væksten – blandt andet coronalukkede fysiske butikker og en stor prisnedsættelse på op til en tredjedel på forbrugerelektronik. 

Sidste år udgjorde salg fra webshoppen blot 14 procent af årsomsætningen. I år forventer Kristoffer Glerup mindst en firedobling af webshoppens omsætning, og lige nu går det så stærkt, at SACKit har flyttet forsendelse og distribution af elektronik til Danske Fragtmænd for at kunne følge med.

Udviklingen hos SACKit er i fin tråd med de tendenser, som man ser hos Dansk Erhverv Digital Handel. Brancheorganisationen er i øjeblikket ved at færdiggøre e-handelsanalysen for hele 2020.

I et kraftigt og bredt stigende salg blandt webshops har varegrupper som møbler og forbrugerelektronik haft kronede dage under coronanedlukningen, hvilket rammer direkte ind i SACKit’s produktsortiment.

Særligt salget af produkter, der vedrører hjemmet, er steget meget. Når folk nu er tvunget til at sidde derhjemme, har man haft tid til blandt andet gør-det-selv-projekter og indretning, siger chefkonsulent hos Dansk Erhverv Digital Handel, Henrik Theil.

Udover salg via egen webshop er SACKit repræsenteret i den danske detailhandel, og det seneste år har virksomheden indgået aftaler med Humac, Illums Bolighus og Magasin.

- HCL

Relateret indhold

29.02.2024Designbase.dk

aida kåret til Danmarks mest anbefalede virksomhed 2023

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023