Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

Over 40.000 medarbejdere er inviteret, når Salling Group afholder landets største firmafest allin25 ved hovedkontoret i Aarhus d. 8. juni 2025 sammen med nogle af Danmarks største kunstnere

Sidste gang Salling Group samlede alle medarbejdere til en kæmpe fest. Foto: Salling Group

Det er ikke kun pinsesolen, der kommer til at danse, når Salling Group næste år inviterer til Danmarks største firmafest på pinsedag, søndag den 8. juni 2025. Medarbejderne i koncernens flere end 700 danske butikker, varehuse, lagre og restauranter inviteres alle til et brag af en firmafest med livemusik, underholdning og fuld forplejning.

Udendørsarealerne ved hovedkontoret i Årslev ved Aarhus danner rammerne for Danmark største firmafest, når Salling Group fejrer og hylder medarbejderne for deres store arbejde og indsats for at gøre hverdagen bedre – for kunder, kollegaer og de samfund, Salling Group er en del af.

- Til allin25 får alle kollegaer mulighed for at opleve det stærke fællesskab og sammenhold, de er en del af, og hvor stor en forskel deres arbejde gør. Uanset om man arbejder i Bilka i Esbjerg eller på vores lager i Ishøj, er hver enkelt medarbejders indsats helt afgørende for, at de penge, vi tjener, bliver investeret i vores virksomhed eller givet tilbage til samfundet via donationer fra Salling Fondene. Det kan vi alle være utrolig stolte over, siger Anders Hagh, administrerende direktør i Salling Group.

Det seneste år har Salling Groups medarbejdere på tværs af butikskæder og funktioner arbejdet fokuseret med fem kerneprioriteter – kunder, kollegaer, kønsdiversitet, kultur og klima – og det er blandt andet denne indsats, som skal hyldes med en festlig dag i selskab med kollegaer fra nær og fjern.

Det er en donation fra Salling Groups ejere, Salling Fondene, der har muliggjort den store firmafest.

En gentagende succes

Det er fjerde gang, at Danmarks største detailkoncern inviterer alle medarbejdere i Danmark til firmafest. Senest i 2022 var over 20.000 medarbejdere fra Bilka, føtex, Netto, BR, Salling Stormagasiner, Starbucks, Carl’s Jr., hovedkontorer og lagre samlet til en festdag i Årslev. Og til næste års allin vil medarbejdere fra hele landet blive fragtet til hovedkontoret i Årslev for at tage del i festlighederne.

For at sikre, at så mange medarbejdere som overhovedet muligt kan deltage, finder allin25 sted Pinsedag, søndag den 8. juni 2025, hvor størstedelen af Salling Groups butikker holder lukket. Det samme gælder dagen derpå, som er Anden Pinsedag

Relateret indhold

19.07.2024Designbase.dk

Future on Stage på Maison&Objet

19.07.2024Designbase.dk

Mater fortsætter den grønne rejse

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023