SCANPAN går enegang i Norge

SCANPAN etablerer sig i Norge med eget datterselskab. Samtidig har det danske brand gjort et scoop og sætter en af branchens helt store profiler i spidsen for det nye fremstød i Norge.

16.02.2021

Sponseret

Scanpan

Det bliver Erik Bjørseth, der kommer som topchef fra det tidligere Carl F. Myklestad, som skal sikre SCANPAN en større andel af det voksende norske marked inden for kvalitetskøkkengrej. Erik Bjørseth har arbejdet med mærkevarer og brands inden for køkken-segmentet i mere end 20 år.

– Det er et scoop, at vi har fået Erik til at påtage sig opgaven at bygge vores nye norske organisation op. Han kommer med en enorm erfaring og viden om det norske marked, og har tilmed arbejdet med SCANPAN gennem 10 år via Carl F. Myklestad. Det giver os det bedste tænkelige afsæt for succes, siger Henrik Bødker, der er international salgs- og marketingchef hos den danske producent.

– Vi betragter Norge som en del af vores hjemmemarked og vil gerne levere den bedste service og support til vores forhandlere. Derfor bygger vi nu vores egen organisation i form af et norsk datterselskab, som får den direkte kontakt til forhandlerne, siger Henrik Bødker om den strategiske baggrund for at etablere et norsk datterselskab.

SCANPAN har allerede i dag en stærk position på det norske marked, men ambitionerne rækker længere. Brandet skal på en vækstrejse i Norge, akkurat som man oplever i en lang række andre lande.

SCANPANs salgschef med ansvar for de nordiske lande, Niels Skrudland Nørgaard, der som navnet antyder er halvt norsk, ser også frem til at komme endnu tættere på de norske forhandlere:

– Vi har allerede i dag et stærkt forhandlernet i Norge, men nu får vi sammen med Erik mulighed for at støtte endnu bedre op om salget i butiksnettet, lige som kæder og butikker får nemmere adgang til vores brand-materialer, salgssupport og ekspertbistand, siger han.

De norske forhandlere har fået besked om, at de nu handler med SCANPANs norske datterselskab og man arbejder nu på at åbne et SCANPAN-showroom i Oslo i løbet af 2021. Her vil hele SCANPAN-sortimentet for første gang blive præsenteret i sin helhed for de norske forhandlere.

Hidtil har det kun været et begrænset udvalg af SCANPANs produkter, der har været tilgængelig i Norge, men med egen distribution, salgsorganisation og showroom bliver hele sortimentet nu rullet ud i Norge.

– Noget af det, der kendetegner SCANPAN, og som vi nu for alvor kan præsentere for de norske forhandlere og forbrugere er det stærke sortiment og den innovative produktudvikling. Nu skal vi ikke tage hensyn til andre mærkevarer, som en traditionel grossist nødvendigvis må gøre, siger Erik Bjørseth.

SCANPAN har de seneste år med succes introduceret nye serier, som for alvor har løftet brandet op i Premium+ segmentet – bl.a. Stratanium+, HaptIQ og TechnIQ, hvor fokus er på ultimative non-stick egenskaber og gastronomi.

’Made in Denmark’
SCANPAN ejes i dag af brødrene Jesper og Rene Brund. Hovedkontor og produktion af non-stick produkter ligger på Djursland i Danmark. SCANPAN er en af verdens førende producenter af non-stick produkter, og virksomheden har i mere end seks årtier fremstillet dansk kogegrej af høj kvalitet.

Siden 1956 har de trykstøbte aluminiumsprodukter med en patenteret non-stick belægning udgjort kernen i SCANPANs sortiment. Og alle non-stick produkter bliver fortsat fremstillet på fabrikken i Danmark. Her bliver genbrugsaluminium smeltet til flydende form, hvorefter det ved håndkraft hældes i en støbeform og trykstøbes under 250 tons tryk.

Ud over de populære non-stick-produkter omfatter SCANPANs sortiment også professionelle serier til storkøkkener i rustfrit stål og kobber, professionelt køkkentilbehør og køkkenknive med mere. SCANPAN eksporterer til mere end 50 lande.

www.scanpan.dk

Mere fra...

23.03.2023Scanpan

Sponseret

Klar til aspargessæsonen!

25.05.2022Scanpan

Sponseret

Håndværket i højsædet i nyt, stærkt partnerskab

31.03.2022Scanpan

Sponseret

ON THE GO med stil

01.09.2021Scanpan

Sponseret

Trendy termoflasker fra SCANPAN

16.02.2021Scanpan

Sponseret

SCANPAN går enegang i Norge

28.10.2020Scanpan

Sponseret

Dansk håndværk – Kogegrej fra øverste hylde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023