Seier-investering giver pote

Lars Seier Christensen valgte tilsyneladende rigtigt blandt 700 iværksættere, da han kastede sin investering på serieiværksætterne Peter Sørensen og Claus Nielsen. På toårsdagen for sin investering har Spring Copenhagen målt på vækst mast sig ind blandt branchens tunge drenge som Ferm Living, Muuto og Rosendahl.

PR-foto..

29. april fejrede det danske designbrand Spring Copenhagen toårsdagen for triumfen i tv-programmet Vejen til Seier. Her landede de samtidig en investering på 6 millioner kroner fra Lars Seier Christensen.

Det er en investering, der nu viser sig at være guld værd. Spring Copenhagen er nemlig gået ud af 2020 med et regnskab, der viser en omsætning på over 38 millioner og et overskud på mere end 7 millioner kroner. Det var Peter Sørensen, CEO i Spring Copenhagen, der tilmeldte Spring Copenhagen til TV2-programmet.

”Det var dengang et sats at tilmelde sig – og vi vidste nok ikke helt, hvad vi gik ind til – men vi har på to år vist, at vores idé, vilje og koncept er den rigtige investering for Lars Seier. Vi har taget andele på det danske designmarked, og nu står vi over for målrettet og ambitiøs ekspansion til nærmarkederne i Norge, Sverige og Tyskland”, siger Peter Sørensen.

Vejen til sejer
Spring Copenhagen havde kun tre år på bagen, da Lars Seier udvalgte virksomheden til sin investering. Overskuddet var på ½ million ved investeringstidspunktet, men havde Lars Seier Christensen stor tillid til de to iværksættere.

”Det er ganske tilfredsstillende med en vækst af den kaliber på så kort tid. Med planerne for international ekspansion, der ligger i kortene, skal Spring Copenhagen for alvor vise, hvad de er gjort af. Det bliver spændende at se, hvor det drive, jeg blev fascineret af i Vejen til Seier, kan bringe dem”, siger Lars Seier Christensen.

Spring Copenhagen forventer i 2021 en yderligere vækst i omsætningen på 50 procent. Det sker gennem en række produktlanceringer, et styrket fokus på stærke samarbejder med retail og investeringer i online brandstores på den globale scene.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023