Skagerak vinder international tysk designpris

Den danske designvirksomhed Skagerak kan i år tage endnu 2 priser med hjem fra Tyskland.

Den danske designvirksomhed Skagerak kan i år tage 2 priser med hjem fra Tyskland, som vindere af den internationalt anerkendte RED DOT Design Awards. Vivlio Shelving System vandt i kategorien ”Living rooms and Bedrooms” og Riviera Lounge har ligeledes imponeret juryen i kategorien ”Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.  

Skagerak fortsætter den gode stime i udlandet og kan i dag tage endnu en international designpris med hjem til det nordjyske, med sejren i to kategorier ved det tyske design awards, RED DOT. Det fleksible reolsystem Vivlio, skabt af designduoen Halstrøm-Odgaard løb med sejren i kategorien ”Living rooms and Bedrooms”, og den multifunktionelle videreudviklede solseng, Riviera Lounge som er designet af Povl Eskildsen løb med sejren i kategorien Garden furnishings, garden appliances and BBQs”.

RED DOT er en af de største designpriser i verden, med deltagere fra 57 lande, omkring 5.200 indstillede produkter og en uvildig jury bestående af 41 designere, professorer og journalister fra alle verdens hjørner. Ud over det æstetiske element, vurderes alle produkter på baggrund af en lang række kriterier så som graden af innovation, materialekvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Vinderne af RED DOT skal derved udskille sig markant fra resten af gruppen af designs, for at vinde juryens gunst. Tidligere i år har Skagerak høstet anerkendelse for både inden- og udendørs produkter ved German Design Award 2016 og Elle Decorations Swedish Design Awards 2016.

Om Vivlio Reol System

Vivlio Reol System er et fleksibelt reolsystem, der både kan opbevare og skærme. Hylderne har tre forskellige højder og farver og kan vende den åbne front ud mod rummet eller skærme indholdet med sin ryg. Hyldernes forskellige farver kan kombineres med stellet, der også har flere farver at vælge imellem ligesom stellet kan vendes, så mellemrummet mellem hylderne varierer. Vivlios kombinerbare farver i hylder og stel skaber et utal af muligheder, der hylder det fleksible og æstetiske i det enkle.

27.10.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Georg Desk modtager en Special Mention fra German Design Award 2017

17.10.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Skagerak oplever fremgang på det danske marked efter navneskifte

19.09.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

En ny kollektion forbundet af fælles visioner

13.09.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Tættere relationer til bl.a. arkitekter og hoteller

19.08.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Skagerak Flagship Store kåret til Danmarks mest nytænkende designbutik i 2016

04.07.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Ny CMO i Skagerak

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023