Skal du med på Nordstil eller TrendSet?

Eksportrådet har bevilget 50 pct. tilskud til deltagelse på fællesstande på Nordstil i Hamborg fra 16.-18. januar 2016 samt på Trendset i München fra 9.-11. januar, og det er nu, du skal tilmelde dig!

FAGA har i samarbejde med Håndværksrådet ansøgt Eksportrådet om tilskud til at etablere en fælles dansk stand på Nordstil i Hamborg fra 16.-18. januar 2016 samt på TrendSet i München fra 9.-11. januar 2016. 

”Vi ansøgte allerede i maj og har nu fået tilsagnet, så vi har ekstra god tid til at planlægge og få samlet grupperne tidligt til gavn for alle”, lyder det fra Jens Kvorning fra Håndværksrådet.

For at tage Nordstil først:

”Standene er ikke fordelt endnu, men vi har forhåndsreserveret en 4-sidet stand på 250 m2 i hal A3. Dermed får vi den til den lave m2 pris på 84 Euro imod normalprisen på 99 Euro. Vi har endvidere bedt om at fastholde vores satellitstand i hal A1. Samtidig har vi efter ønske fra deltagerne på messen i januar bedt messeledelsen om at se på mulighederne for fællesstande i hal A1 eller A4”, fortæller Jens Kvorning.

Standene vil blive fordelt efter først til mølle princippet, så jo tidligere man tilmelder sig, jo flere muligheder har man for at vælge den placering man ønsker. Dog vil de udstillere, der allerede var med på fællesstanden få mulighed for at beholde den placering, de havde på julimessen.

TrendSet

Formålet med en fællestand på TrendSet er at skabe eksport og afsætningsmuligheder for især små danske virksomheder i branchen. Fællesstanden skal samtidig hjælpe til at ”sluse” nye udstillere ind på Trendset messen, hvilket er lettere og billigere via en fællesstand. 

”Vi har fået bevilget penge fra Eksportrådet til 250 kvm eller 10-12 udstillere. Vi vbed endnu ikke, hvor fællesstanden vil være placeret, men det er vigtigt, at virksomheder, der vil med på messen, tilslutter sig nu, så vi kan give bindende tilsagn om, hvor mange kvm. vi vil tage”, forklarer Jens Kvorning.

Omkring TrendSet og det tyske marked lyder det fra Jens Kvorning:

”Tyskland er Danmarks vigtigste eksportmarked og samtidig det EU land, som har klaret sig bedst igennem den økonomiske krise. Inden for Tyskland har udviklingen været mest positiv i det sydlige Tyskland, men desværre er Danmarks markedsandel langt lavere dér end i de nordlige delstater som Slesvig-Holstein og Mecklenburg-Vorpommern. Det er derfor logisk at gøre en indsats for ikke kun at være til stede i Nord, hvor Danmark er bedst repræsenteret, men også i Syd, hvor der er stor købekraft og hvor markedet ikke blot omfatter Sydtyskland, men også Schweiz og Østrig, som ikke har så store gavemesser som Trendset. 

Der er derfor mange schweiziske og østrigske indkøbere, som besøger Trendset, en tendens, der også var meget tydelig på Trendset messen i juli 2015. Hertil kommer, at man som dansk virksomhed skiller sig ud fra det gennemsnitlige varesortiment, så man får stor opmærksomhed. 

Jens Kvorning fastslår endvidere, at man inden fristen 15. september, har ansøgt Eksportrådet om tilskud til at etablere fællesstande på Nordstil i Hamborg, Trendset i München og Formex i Stockholm til næste sommer. Det håber han at kunne tilbyde interesserede inden for de næste 2-3 måneder. 

Fakta

Hvis du er interesseret i at sikre dig en plads på en af fællesstandene, kan du skrive til Jens Kvorning i Håndværksrådet på kvorning@hvr.dk eller tlf.: 30 59 06 86, med angivelse af, hvor mange m2 du ønsker. Du vil blive sat på listen og er dermed placeret i den prioritetsrækkefølge ved valg af stand, så snart messerne har tildelt standene.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023