Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

Køber du vand på flaske? I en tid med kæmpe miljøudfordringer, er valget af vand en af de mest betydningsfulde beslutninger, vi dagligt træffer. BRITAs filtreringskander er et oplagt mere miljøvenligt valg end flaskevand.

Foto: BRITA

23.04.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Engangsplastflasker udgør en helt unødvendig byrde for vores klima. Produktionen, transporten og bortskaffelsen er hårdt ved miljøet. Vand i plastflasker udleder 80 gange så meget C02 som vand fra hanen - og efter endt brug ender mange af dem desværre som plastaffald. * 

Med BRITAs effektive filtreringskander har du mulighed for at gøre noget miljørigtigt hver dag. BRITA er førende indenfor vandfiltrering og i at forvandle postevand til velsmagende vand – reduceret for kalk, klor og urenheder. 

Vejl. priser:

Kander: fra 199 DKK/stk.

Filtre: fra 59 kr. DKK/stk. 

Læs mere her: https://www.witt.dk/brands/brita

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-rCOkVOEJH0

*) https://www.dr.dk/nyheder/penge/flaskevand-kan-belaste-miljoet

BRITA er en førende global producent af filtreringssystemer, hvis mission er at levere en pålidelig og bæredygtig løsning til forbedring af vandkvaliteten for mennesker i hele verden. BRITAs historie begyndte i 1966, da virksomhedens grundlægger, Heinz Hankammer, fik den gode idé at optimere postevandet på en smart og bekvem måde. Siden da har virksomheden med hovedkontor i Tyskland udviklet sig fra en enkeltmandsvirksomhed til en international virksomhed med mere end 2.200 ansatte.

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023