Smukke organiske former til din sikkerhed

Med Jalos røgalarmer bliver sikkerhed en smule sjovere og pænere.

Røgalarmer gør ikke noget godt for boligindretningen. Sikkerhedsmæssigt er de nødvendige; men kønne har de aldrig været. Ikke før nu. Jalo har designet to røgalarmer, der forskønner din stue, din arbejdsplads eller børneværelset – uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

På trods af, at alle hjem bør have røgalarmer, er der meget lidt variation i udbuddet. ”Lento” fra Jalo er en helt ny røgalarm, der er perfekt til at sætte et varmt præg på børneværelset eller som et lækkert designelement i det moderne hjem. Skal det være mindre opsigtsvækkende er ”Kupo” et alternativ med et stærkt design, der passer ind i alle kontorer og hjem verden over.

Røgalarmerne er nemme at installere, da du blot skal afmontere frontdækslet og klistre alarmen på loftet. Ønsker du montering med skruer, er disse inkluderet med produktet. På begge modeller fungerer hele overfladen som en knap. Knappen bruges til at teste røgalarmens funktion samt som mute-knap i tilfælde af uønsket alarm i forbindelse med for eksempel madlavning. Dermed er det slut med panisk at skulle lede efter en lille knap, alt imens alarmen generer naboerne. 

www.witt.dk

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023