Stelton går sammen med finsk ikon

I samarbejde med Moomin, lancerer Stelton sin første kollektion med illustrationer fra Mumitroldenes berømte verden.

Illustrationerne, der er vist på to-go koppen og drikkeflasken, inkluderer Mumitrolden, Mumifar, Lille My og Snorkfrøkenen. Foto: Stelton..

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne. Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

“Vi er meget begejstrede for dette samarbejde, især fordi Mumitroldene appellerer til både voksne og børn. Med udgivelsen af nye bøger og tegnefilm, tror vi på, at interessen for Mumitroldene kun vil vokse i de kommende år, og vi er glade for at være med på rejsen”, siger Michael Ring, administrerende direktør for Stelton.

Den første kollektion inkluderer en to-go kop og en genanvendelig drikkeflaske med illustrationer fra Mumitroldenes verden. 

Udforskning på farten 
Mumi To Go Click’ termokoppen giver mulighed for at nyde varme og kolde drikkevarer, når man er på fartenKoppen er nem at bruge, og fås i versioner på 0,2 liter og 0,4 liter, i stål med vakuum, hvilket sikrer, at væsken forbliver varm eller kold i flere timer.  

Mumi drikkeflasken er lavet af rustfrit stål og har en kapacitet på 0,75 liter.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023