Stelton køber keramikvirksomheden Knabstrup Keramik

Stelton køber keramikvirksomheden Knabstrup Keramik, som pr 1. maj vil blive fuldt integreret i Stelton A/S og drager hermed fordele af at være en del af en større organisation.

Foto: Stelton.

Udviklingen af Knabstrup Keramik har haft en positiv salgsudvikling de seneste år, og vil kunne drage fordele af Steltons organisations internationale setup kan Knabstrup Keramik accelerere sin vækst.


Karsten Madsen, direktør for Knabstrup Keramik, udtaler: "Inflationen og specielt høje fragtpriser har ikke været nemt for vores branche, og da jeg kender Stelton særdeles godt, så fandt vi en løsning, som var attraktiv for begge parter. Desuden ser jeg frem til at indtræde i Stelton A/S' bestyrelse og dermed også følge udviklingen af Knabstrup Keramik fremover". Michael Knudsen fra Knabstrup Keramik indtræder i Steltons lederteam som Marketingdirektør i Stelton A/S.


Stelton har i forvejen RIG-TIG-brandet, så slagstyrken vil i fremtiden have 3 brands med i kufferten. En kæmpe fordel specielt for internationale kunder, hvor fragten kan blive stor for et mindre brand.


”Keramik har haft en fantastisk udvikling de sidste mange år,” udtaler Michael Ring fra Stelton:
"Der er kommet mange nye navne til, og der er også faldet mange fra, men Knabstrup Keramik bygger stadig på den gamle kunstindustris historie, hvilket giver dem et stort potentiale og berettigelse på markedet."
Knabstrup Keramik vil fortsætte med at udvikle nye projekter, og varetage den arv, vi har overtaget med en behørig respekt.

Relateret indhold

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

15.02.2024Designbase.dk

Ambiente lover godt for fremtiden

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023