Stelton x Mumi

Stelton lancerer samarbejde med finsk ikon

Ny Stelton x Mumi kollektion.

I samarbejde med Moomin, lancerer Stelton sin første kollektion med illustrationer fra
Mumitroldenes berømte verden.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne, der handler om en familie af eventyrlystne trolde, der bor i Mumidalen med deres venner.

Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

”Vi er meget begejstrede for dette samarbejde, især fordi Mumitroldene appellerer til både voksne og børn”, siger Michael Ring, administrerende direktør for Stelton. ”Med udgivelsen af nye bøger og tegnefilm, tror vi på, at interessen for Mumitroldene kun vil vokse i de kommende år, og vi er glade for at være med på rejsen.”

Den første kollektion inkluderer en to-go kop og en genanvendelig drikkeflaske med
illustrationer fra Mumitroldenes verden. ”Mumitroldene og deres venner er en nysgerrig flok, der godt kan lide at udforske deres omgivelser. De sætter værdier som eventyr, frihed og respekt for naturen højt, og derfor er det kun naturligt, at vores sortiment passer godt sammen med disse værdier,” siger Michael Ring.

Mumi To Go Click termokoppen giver mulighed for at nyde varme og kolde drikkevarer, når man er på farten, udforsker byen, rejser verden rundt, tager en tur i skoven eller bare er på vej til og fra skole eller arbejde. Med To Go Click koppen kan man undgå engangskrus ved at medbringe sin egen kaffe eller iste. Mumi To Go Click koppen er nem at bruge: Med et let tryk på toppen er koppen åben, og det er muligt at drikke fra alle sider af koppen. Tryk igen, så er koppen lukket. Mumi To Go Click termokop fås i versioner på 0,2 L og 0,4 L, i stål med vakuum, hvilket sikrer, at væsken forbliver varm eller kold i flere timer - rigeligt tid til lidt udforskning.

Hvad enten man foretrækker postevand, saft, iste eller sodavand, når man er på farten, så er Mumi drikkeflasken ideel til at holde ens favoritdrik kold, så man ikke behøver at købe engangsvandflasker. Mumi drikkeflasken er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, kan fyldes igen og igen, og har en kapacitet på 0,75 L.

Illustrationerne, der er vist på to-go koppen og drikkeflasken, inkluderer Mumitrolden,
Mumifar, Lille My og Snorkfrøkenen.

Den nye Stelton x Mumitroldene kollektion kommer i butikkerne fra juni 2020.

PRODUKTINFORMATION

To Go Click termokop – Moomin
Design: Stelton
Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering,
BPA- og phthalatfri plast
Volume: 0,2 l. / 0,4 l.
Mål: Ø 7,2 x 14 cm (0,2 l) / Ø 8, x 17 cm (0,4 l)
Farve: Cloud, sand
Vejl. udsalgspris: 0,2 l DKK 199,95 / 0,4 l DKK 249,95

Keep Cool drikkeflaske – Moomin
Materiale: Rustfrit stål med mat pulverlakering
Mål: Ø 7,5 cm x 22 cm
Volume: 0,75 l.
Farve: Cloud, sand
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023