Stil, materialer og farver til det kommende år i interiørbranchen

Med alle nationale og internationale messer aflyst, er det vigtigere end nogensinde, at branchen holder sig ajour med, hvad der sker. Ambientes trend for 2021 giver et godt overblik.

Ambiente og International Consumer Goods Show blev som bekendt også aflyst. Men netop fordi ingen kommer på internationale messer dette forår, er det endnu vigtigere for branchens aktører at få al den inspiration, det overhovedet er muligt at få andet steds. Heldigvis har Ambiente valgt at publicere deres bud på trenden til resten af 2021, på trods af den aflyste messe.
Trenden er opdelt i tre temaer, skabt af Stilbüro bora.herke.palmisano, og trendforskerne har blandt andet set på, hvordan vi vil bo i fremtiden, hvad er slet an siden coronapandemien holdt sit indtog i verden, og hvilke trendforudsigelser kan der trækkes frem af det.
"Ikke mindst trends med en lang levetid er nu blevet en del af vores kultur. 2020 har fundamentalt forandret vores sociale og økonomiske mønstre, og med det som bagtæppe, giver Ambiente værdifuld information om de kommende trends”, siger Nicolette Naumann, Vice President Ambiente.
De tre trendtemaer, der er valgt til 2021 er: "emotional. love of home", "continual. related to nature" og "renewal. notion of redo".

emotional. love of home .

emotional. love of home
Trendverdenen “emotional. love of home“ sætter fokus på hjemmet og viser, hvordan sikkerhed og tryghed kan tage form indenfor hjemmets fire vægge. Her skaber velourvarme vintagenuancer som fersken, rouge og en vasket forglemmigej-blå, nude og honning en familiær og hyggelig boligatmosfære; et sted, hvor mennesker kan trække sig tilbage og foretage sig en lang række ting – fra hjemmearbejde og online yoga timer til middag i en intim og hyggelig atmosfære.

continual. related to nature .

continual. related to nature
Trendverdenen “continual. related to nature“ handler i høj grad om alternative materialer, der får boligen til at føles tæt på naturen. Grove materialer, farvede glasurer eller bevidst ufuldkommene overflader giver et råt udtryk samtidig med at være perfekt udformet. Paletten i dette tema spænder fra en stærk mos nuance over jordagtige brune og grå til vegetative grønne.

renewal. notion of redo .

renewal. notion of redo
Trendverdenen “renewal. notion of redo“ er skabt omkring en stemning af at komme videre. Re-designe, opgradere og afprøve nye ideer. Med en DIY-attitude og en iscenesættelse af velkendte materialer på en måde, der ikke er set før, inviterer denne trendverden forbrugeren til at engagere sig i nye perspektiver.
Farvepaletten rummer mørk blodrød, strålende solskin, violet, pink, orange og en frisk alge blågrøn tone, skygrå og havblå. Nuancer, der alle giver forbrugeren lysten til at omfavne den positive forandring.

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023