Stockholm Furniture Fair offentliggør Guest of Honour

London-baseret designduo skal kreere installation i velkomsthallen til næste års Stockholm Furniture & Light Fair.

Pressebillede: Stockholm Furniture & Light Fair. Fotograf: Jonas Lindström.

Til februar 2020 afholdes Stockholm Furniture & Light Fair med 70-års jubilæum, og denne gang er det den engelske designduo Doshi Levien, der er blevet inviteret som Guest of Honour – en tradition, der har eksisteret siden 2004. Bag designduoen står Nipa Doshi og Jonathan Levien og med flere prisværdige designs på CV’et er de internationalt anerkendte for på ypperste vis at kombinere kultur, teknologi, industrielt design og ægte kunsthåndværk.

”Doshi Levien er et af de mest kreative designstudier i verden i dag og de frembringer design, der både er intellektuelt og legende. Vi elsker den overraskende måde, de formår at mikse så forskellige aspekter som arkitektur, farve, tradition og modernisme på. De har også en utrolig kapacitet til at indarbejde forskellige kulturer i deres arbejde med stor effekt”, siger Cecilia Nyberg, Event Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Doshi Levien har tidligere skabt værker for førende producenter som B&B Italia, Moroso, Kvadrat, Kettal og Cappellini, til prestigefyldte internationale museer og kulturelle institutioner (især Sèvres - Cité de la Céramique) og for deres Parisbaseret galleri: Galerie Kreo.

”Da vi hørte nyheden, blev vi begejstrede og begyndte straks at diskutere ideer til ankomsthallen. Det er en sjælden og prestigefyldt mulighed at få 200 kvadratmeters udstillingsplads med carte blanche. Her har vi mulighed for at invitere mennesker ind i vores verden og dele vores kærlighed til materialer, rum, form og farve ”, svarer Nipa Doshi og Jonathan Levien på spørgsmålet om hvad deres forventninger til at være Guest of Honour er.

Tidligere Guest of Honours tæller Patricia Urquiola, Ronan and Erwan Bouroullec, Naoto Fukasawa, Konstantin Grcic, Giulio Cappellini, Ineke Hans, Paul Smith, Arik Levy, Inga Sempé, Oki Sato/Nendo, GamFratesi, Ilse Crawford, Barber & Osgerby, Jaime Hayon, Paola Navone og senest var det Neri&Hu i 2018.

Stockholm Furniture & Light Fair finder sted 4.-8. Februar 2020.

www.stockholmfurniturefair.com

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023