Stockholm Furniture & Light Fair storsatser på 2022

Skandinavisk design får større fokus end nogensinde tidligere.

Efter næsten to års fravær, åbner Stockholm Furniture & Light Fair igen dørene Stockholmsmässan i februar 2022 for at byde besøgende fra hele verden velkommen til til udviklet, optimere og oplevelsesdrevet messe, hvor skandinavisk design og den seneste udvikling inden for bæredygtighed før en større plads end nogensinde før.

”Stockholm Furniture & Light Fair er en motor for skandinavisk design og sammen med vores nabolande er vi desuden brancheledende inden for udvikling af bæredygtige produkter. Det gør, at mennesker fra hele verden valfarter til Stockholm i februar for at tage del i det, vi gør.
Fremtiden for Stockholm Furniture & Light Fair handler om lige præcis det samt om vores innovationsrigdom og livsstil”, siger Sanna Gebeyehu, Concept & Product Owner.

Forandringer på Stockholm Furniture & Light Fair 2022
Nyt i år er en oplevelsesbaseret udstilling, som vil omhandle den skandinaviske livsstil, der rummer så meget mere end de stereotype elementer. Den vil være at finde midt på  entrétorget. Her kan de besøgende lære os skandinaver at kende som det første, når de kommer ind på messen via bl.a. design, mad, sprog og mode. Ud over udstillingen vi der være en inspirations- og vidensudstilling med skandinavisk design, arkitektur, innovation og bæredygtighed i fokus. Begge udstillingerne konceptudvikles og kurateres i samarbejde med en række eksterne personer.
”Vi har lyttet til, hvad vores udstillere og besøgende har behov for, og her ser vi, at vi skal skabe en mere dynamisk mødeplads, som fornys fra år til år. Jeg er overbevist om, at både besøgende og udastillere vil føle sig mere inspirerede end nogensinde tidligere efter besøget på Stockholm Furniture & Light Fair i februar 2022”, siger Sanna Gebeyehu.

Stockholm Design Week
En anden nyhed er, at Stockholm Design Week fra og med 2022 vil blive arrangeret to gange om året, dels som tidligere i samarbejde med Stockholm Furniture and Light Fair i februar og igen i august. Dermed erstattes Summer Design Week med en international designuge med fokus på indretning, arkitektur og retail.


Stockholm Design Week er en markedsføringsmotor for skandinavisk design i verden, men opgaven er større end som så. Det handler om at aktivere byen og om at drive trafik til Stockholm og til Sverige samt om at understrege Sveriges position på verdens designscene”, siger Chicie Lindgren, Business Area Manager Stockholm Design Events.


“Jeg tror på, at fremtidens designmesser er “glocal”. Det handler om at sætte fokus på de locale designere og kunstnere, samtidig med at man engagerer sig i globale temaer som bæredygtighed og socal ansvarlighed. Så jeg glæder mig til Stockholm's kommende Design Week, fordi den netop har den tilgang”, siger Costas Voyatzis, Creative Director / Founder of Yatzer.com og jurymedlem, Editors Choice.


70 000 kvm
Stockholmsmässan forventer at være tilbage med sin normale forretningsgang i oktober/november i år baseret på den dialog Stockholmsmässan har med berørte myndigheder.
”Vi forventer, at Stockholm Furniture & Light Fair 2022 vil fylde vores70 000 kvm, baseret på den efterspørgsel, vi ser fra udstillere og besøgende” siger Christian Clemens, vd på Stockholmsmässan.

Relateret indhold

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023