To store skandinaviske aktører fusionerer

To af de største interiør- og isenkramgrossister går sammen og etablerer et nyt fælles brandhouse, der dermed bliver Skandinaviens største.

Det blev i går meldt ud, at Thuesen Jensen A/S og F&H A/S går sammen og etablerer et nyt, fælles holdingselskab, F&H Group A/S.

Driftsselskaberne Thuesen Jensen A/S og F&H A/S fortsætter uændret som selvstændige virksomheder i hhv. Glostrup og Viborg, og fortsat også med Jens Peter Thuesen Jensen og Knud Lomborg som administrerende direktører. Samarbejdet får dermed heller ingen konsekvenser for medarbejderne i de to selskaber.

Samlet vil de to virksomheder repræsentere mere end 10.000 forskellige varenumre inden for kendte varemærker som Pillivuyt, KitchenAid, Södahl, BITZ, Kähler, Magimix, Luigi Bormioli, Morsø, Lion Sabatier, Blomsterbergs, Rosti, Alfi, Peugeot, Leifheit, Lyngby Glas, HOLM og mange flere.

Det nye F&H Group A/S bliver dermed en væsentlig aktør på de nuværende hovedmarkeder i Danmark, Norge, Sverige og Finland, men som det er beskrevet i en pressemeddelelse om fusionen, er der en klar ambition om at intensivere indsatsen på eksport til flere andre markeder både i og udenfor Europa.

Stærkt træk for at understøtte specialvarehandlen og dennes udfordringer
F&H Group A/S vil blive ejet af Thuesen Jensen familien og af F&H Holding A/S, der bliver hovedaktionær og har det norske Canica AS og familien Stein Erik Hagen som hovedejer. Det nye holdingselskab får en forventet samlet omsætning på ca. 1,1 mia. DKK, og vil beskæftige mere end 325 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Kina, og bliver dermed det absolut største brandhouse indenfor Kitchen-Living-Dining i Skandinavien.

Bestyrelsen i F&H Group A/S vil bestå af Jens Peter Thuesen Jensen samt Kjetil Wisløff (formand) og Jan Ole Stangeland, begge fra Canica AS i Oslo. Jens Peter Thuesen Jensen indtræder ligeledes i bestyrelsen for F&H A/S, og Knud Lomborg bliver ny bestyrelsesformand i Thuesen Jensen A/S samt koncernchef for F&H Group A/S.

"Jeg er stolt over det nye samarbejde, og at vi nu har over 325 innovative medarbejdere, der hver dag vil finde nye, nordiske trends, og omsætte dem til produkter, som forbrugerne globalt vil efterspørge", udtaler koncernchef Knud Lomborg i pressemeddelelsen, mens adm. direktør Jens Peter Thuesen Jensen tilføjer: "Konkurrencen er alle steder og bliver ikke mindre. Det er vigtigt for specialvarehandlen som vores, at vi som leverandører kan understøtte de udfordringer som vores kunder står overfor på bedst mulig måde. Det kræver innovation, fremsynethed og styrke. Jeg er derfor glad for, at Thuesen Jensen bliver en del af noget større, samtidig med at vi bevarer vores eget DNA, kultur og passion for det ypperste der findes i branchen."

www.fh-as.dk & www.tj.dk

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023