Timm Vladimir udvider porteføljen hos Imerco

Nu lanceres en helt ny og unik stentøjsserie til bordet.

Pressebillede: Imerco / Timm Vladimir Kitchen.

Mørke toner og håndlavede detaljer danner rammerne for hver unikke del i den nye stentøjsserie, som Timm Vladimir lancerer i samarbejde med Imerco. Serien er udviklet til det gode hjemmelavede måltid og falder godt i tråd med sidste års lancering af køkkenudstyr til madlavningen.

"Smagen er selvfølgelig det vigtigste, men med et flot stel kan man få selv en kedelig hverdagsret til at se appetitlig og indbydende ud. Man får simpelthen lyst til at gøre sig ekstra umage med madlavningen og anretningen, når det bliver serveret på noget lækkert. Jeg er vild med det rustikke udtryk, som stellet i denne serie har, for det udtrykker meget godt, hvad jeg elsker ved et godt hjemmelavet måltid; at det er baseret på gode råvarer og tilberedt med respekt for indhold og smag", fortæller Timm Vladimir om den nye stelserie fra Timm Vladimir Kitchen.

Den nye stelserie består af både tallerkner, dybe tallerkner, skåle og salatskåle og alle dele fås i både sort og grå og med håndlavede detaljer, der gør, at ikke to dele i serien er helt ens. Stellet fra Timm Vladimir Kitchen forhandles i Imerco fra uge 14.

www.imerco.dk

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023