Tom Dixon designer tæpper for danske Ege

Den britiske topdesigner har designet en række tæpper for den danske virksomhed Ege. Tæpperne bliver præsenteret på dette års Stockholm Furniture Fair.

Tæppet med navnet Track. Foto: Ege.

Virksomheden Ege, der producerer tæpper, har indgået samarbejde med den britiske designer Tom Dixon. Samarbejdet har ført til udviklingen af syv forskellige tæpper, som bliver præsenteret på Stockholm Funiture Fair i midten af februar, skriver Børsen på sin hjemmeside.

Tæppekollektionen går under navnet Industrial Landscape, og inspirationen til tæpperne har Tom Dixon hentet fra sin egen hjemby – London.

”Vi har blandt andet skabt et dekonstrueret murstensmønster, et mønster, der er inspireret af Londons jernbanenet, og ét, der refererer til Themsen og flodens grå, mudrede vand. Så kollektionen er en serie af mønstre og teksturer, der kommer naturligt fra bygge- eller erosionsprocessen i en by”, fortæller Tom Dixon om de nye tæpper.

Ege har tidligere arbejdet sammen med store designere som hollandske Nicolette Brunklaus, den franske modedesigner Christian Lacroix og den danske modedesigner David Andersen.

Relateret indhold

28.02.2024Designbase.dk

Nyt Henning Koppel-inspireret stel

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023