Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

Tom Dixon har udnævnt Henry Jones, forhenværende administrerende direktør for HAY, til ny topchef.

Henry Jones træder til med øjeblikkelig virkning.. Foto: Tom Dixon.

Det britiske designbrand Tom Dixon kan med det London-baserede investeringsfirma NEO Investment Partnersi ryggen nu meddele udnævnelsen af forhenværende administrerende direktør hos HAY, Henry Jones, som ny CEO med øjeblikkelig virkning. 

Som administrerende direktør for HAY og Senior Vice President i moderselskabet MillerKnoll, var Henry Jones medvirkende til at øge global performance for et af branchens største succeshistorier. 

Forud for sin post hos HAY besatte Henry Jones stillinger som European President og CEO hos tekstilgiganten Himatsingka samt Global Sales & Marketing Director hos det anerkendte britiske brand Designers Guild.

Og nu er han glad for at vende tilbage til London, fortæller den nye CEO.

”Jeg har længe beundret Tom Dixon og det store sortiment af ekstraordinære produkter, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med brandets dedikerede team og blive en del af dets unikke kultur. Alt dette, samt brandets globale anerkendelse, giver os et godt springbræt for at kunne opnå vores ambitioner,” siger Henry Jones.

Globalt netværk og indgående kendskab
Grundlægger og kreativ direktør Tom Dixon ser ansættelsen som det næste strategiske kapitel:

”Henry er førende i branchen, og jeg er glad for at kunne byde ham velkommen til Tom Dixons hypermobile verden. Selv efter 20 år føler vi os stadig som branchens opkomling, rig på ideer og fyldt med muligheder. Henrys dokumenterede kommercielle lederskab samt hans globale netværk og indgående kendskab til vores branche, er lige det, vi har været på udkig efter til at starte det næste kapitel af vores historie,” siger han.

Tom Dixon ser samtidig tilbage på et år markeret af en udstilling på Salone del Mobiles Euroluce efterfulgt af den succesfulde lancering af lampekollektionen PORTABLES.

Brandet kører lige nu i højgear med forberedelsen til London Design Festival og åbningen af HYPERMOBILE-udstillingen på King's Cross Hub.

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023