Trendfarver på tur

Dette forår introduceres en Stelton-favorit i to nye trendfarver – og med et nyt indre design. Sæsonens farver er præget af det organiske og naturlige. Inspirationen kommer fra de smukke vilde hyben i den danske natur og fra grantræernes mørke grene.

To Go Click i farven dark forest .

Dette forår introduceres en Stelton-favorit i to nye trendfarver – og med et nyt indre design. Sæsonens farver er præget af det organiske og naturlige. Inspirationen kommer fra de smukke vilde hyben i den danske natur og fra grantræernes mørke
grene. Navnene er rosehips og dark forest.

To Go Click termokoppen lader dig nyde både varme og kolde drikke, når du er på tur. Koppen er perfekt i bilen, til gåture eller rejser, på skovtur med familien, når du render fra møde til møde eller på anden vis er ”on the go”.

To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus. Med et let tryk på toppen, er koppen åben, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. Det kræver kun, at man har en enkel hånd ledig. Så selvom den anden hånd skubber barnevognen eller holder computertasken, kan man stadig nyde sin
kaffe.

De to nye farver er tilgængelige i en 0,2 l og 0,4 l og den indre kop er nu i stål med vakuum, som sikrer en høj termo-effekt, så væsken holdes varm eller kold længere. De nye To Go Click kopper i stål tåler opvaskemaskine.

Med To Go Click kan du altid tage din egen kaffe med dig, så du undgår at skulle købe en dyr kop kaffe hos den lokale kaffebar, serveret i et engangskrus, der ender i skraldespanden, så snart du er færdig. Det er godt for både miljø og pengepung.Som en ekstra bonus, har koppen et smukt, spejlblankt låg, hvor du lige kan tjekke at make-uppen og håret sidder som det skal, inden det næste vigtige møde.

To Go Click i rosehips og dark forest kan findes i butikkerne fra marts 2019.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023