Trip Trap forstærkninger skal styrke indsatser i både ind- og udland

Trip Trap ansætter to nye medarbejdere, der tilsammen skal intensivere og skabe balance mellem virksomhedens aktiviteter i henholdsvis ind- og udland.

Fremover skal Lonni Kirsten Nielsen være med til at styrke og udbygge virksomhedens eksport, imens Freja Gade skal sikre en fortsat tilstedeværelse over for isenkramkunder i Danmark.

Den danske designvirksomhed Trip Trap har oplevet en massiv vækst på eksportmarkedet i løbet af de sidste par år, og grundet en stærk tro på et fortsat internationalt potentiale, tilføjer de nu Lonni Kirsten Nielsen til eksportteamet, i stillingen som International Sales Manager. Lonni skal hjælpe til med både udbygning af eksisterende markeder og indtagelse af helt nye. En spændende udfordring, ifølge Lonni, der med en Cand. Mag. i Sprog & Internationale Forhold, flere års udlandsophold og en række lederstillinger inden for salg, eksport og Key Account Management, færdes scenevant i en international kontekst. Lonnis bagrund i danske high-end virksomheder inden for brilledesign, boliginteriør og mode har givet hende en bred designforståelse og vigtig viden, der kommer til at være afgørende i hendes arbejde med at fremme Trip Traps eksport. Med rødder i det nordjyske og en passion for møbeldesign, kunst og arkitektur har det ikke været svært for Lonni at købe ind i Trip Traps identitet og stærke ambitioner om at skabe produkter, der kan tåle tidens tand og stå distancen som stærkt forankrede i et klassisk skandinavist formsprog, der netop efterspørges på de udenlandske markeder.  

Trip Traps styrke på eksportmarkedet består nøjagtigt i deres stolte skandinaviske møbeltradition, og derfor har det været vigtigt for Trip Trap at tilføje forstærkninger over hele linjen, så virksomhedens tilstedeværelse fortsat sikres og skærpes på det hjemmelige marked. Med stillingen som Sales Manager for Accessories Denmark, får Freja Gade en vigtig opgave i at stå for samarbejdet med Trip Traps danske kunder inden for Accessories, og herved forstærke virksomhedens positionering i Danmark. Freja har lige siden sit indtog på arbejdsmarkedet beskæftiget sig med design, indretning og salg, og har i gennem mange år opbygget en særlig kompetence i håndteringen af kontakt med de store danske isenkramkæder. Desuden har Freja tidligere båret ansvaret for eksport til det asiatiske og russiske marked, og forstår, hvor vigtigt det er, at der skabes et balanceret forhold mellem fokus på henholdsvis det danske og globale marked. ”tilstedeværelsen på det danske marked og de krav, der stilles af forbrugeren og forhandlerne, har en direkte indflydelse på, hvor godt vi kommer til at klare os i udlandet – og omvendt”, siger Freja, der ser frem til at kunne udvikle sig både fagligt og personligt i sin nye stilling i Trip Trap.

Om Trip Trap
Trip Trap er en familieejet virksomhed fra 1976 med rødder i den skandinaviske geografi og stolte møbeltradition. Deres kærlighed til gode materialer og fokus på kvalitet er intakte, selvom de i dag er et moderne designbrand med et bredt udvalg af nutidige produkter i alsidige materialer, skabt af både etablerede designere og unge talenter. Visionen i Trip Trap er at skabe produkter af højeste kvalitet, der er produceret med respekt for miljøet, og som kan tåle tidens tand. De nærer et stærkt ønske om at bevise, at det kan betale sig at gøre sig umage, og investerer både tid og kræfter i udarbejdelsen af løsninger med et langsigtet perspektiv.

27.10.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Georg Desk modtager en Special Mention fra German Design Award 2017

17.10.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Skagerak oplever fremgang på det danske marked efter navneskifte

19.09.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

En ny kollektion forbundet af fælles visioner

13.09.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Tættere relationer til bl.a. arkitekter og hoteller

19.08.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Skagerak Flagship Store kåret til Danmarks mest nytænkende designbutik i 2016

04.07.2016Skagerak Denmark A/S

Sponseret

Ny CMO i Skagerak

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023