Tro mod originalen - EM77 Elkedel af Erik Magnussen

EM77 termokanden, der blev lanceret i 1977, har med sit genkendelige formsprog og unikke funktion opnået status som designikon. Siden er designet ført videre til både stempelkande og elkedel. I år er det 45 år siden, at den originale EM77 termokanden så dagens lys. I den anledning lanceres nu en version af EM77 elkedlen i det originale ståludtryk

Historien bag den ikoniske EM77 termokande og dens tilblivelse er, at Stelton ønskede en termokande, der passede til Cylinda-line serien som Arne Jacobsen havde designet 10 år forinden. Erik Magnussen blev sat på opgaven og designede en termokande, der havde samme cylindriske form og materialemæssige udtryk som den feterede Cylindaline. Termokanden blev hurtig en succes, og den er siden blevet et eftertragtet designikon verden over.

EM77 elkedlen er funktion og design i ét. Den er ledningsfri og lige så så stilren og elegant som den originale EM77 termokande. Derfor kan den fint stå fremme på køkkenbordet eller tages med ind ved spisebordet. Elkedlen har en høj ydeevne, der gør, at vandet koger hurtigt med et minimalt energiforbrug.

Produktinformation

  • EM77 elkedel
  • Materiale: Rustfrit stål, PP plast
  • Mål: 13,3 cm x 25 cm
  • Volumen: 1,5 l
  • Vejl. udsalgspris: DKK 1099 / NOK 1699

Med EM77 elkedlen i stål er det nu muligt at erhverve sig et matchende sæt af både elkedel og kaffekande i den originale indpakning. En tidløs klassiker, der kan pryde køkkenet mange år frem i tiden.

EM77 elkedel i stål vil være at finde online og i butikker fra september 2022.

Design: ERIK MAGNUSSEN
Erik Magnussen var en af Danmarks mest anerkendte formgivere, uddannet keramiker fra Kunsthåndværkerskolen i 1960. ”Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.” Erik Magnussen har formgivet alt fra møbler og lamper til elektronisk udstyr. Han skabte tidløst design for Stelton såsom EM skibslampen, EM bestikserien og den populære og ikoniske termokande EM77, som også er en stor del af Steltons DNA og brandidentitet. Erik Magnussens design er i dag repræsenteret på museer verden over.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023