Underspillet elegance

Termokande + salt- og peberkværn af Norman Foster.

Norman Foster kollektionen er design til det moderne hjem.

Serien, der er skabt af den verdenskendte britiske arkitekt Norman Foster, forener en enkel skulpturel form med bløde linjer, der skaber et fint forarbejdet serveringsservice til forskellige situationer. Den elegante serie udvides nu med en ny termokande i to flotte grå nuancer med en mat overflade.

Den nye Foster termokande har samme smukke og enkle silhuet som de eksisterende kander, men er fremstillet i BPA- og phthalatfrit plast, hvilket gør kanden perfekt til dagligdags brug. Kombinér termokanden med seriens eksisterende mælkekande, sukkerskål og termokrus i porcelæn for et let og harmonisk udtryk. Indvendig har termokanden en glasindsats, der sikrer en meget høj isoleringsevne og holder kaffen eller teen varm i timevis.

Ud over kandens smarte vippeprop medfølger også et skruelåg, så kanden kan tages med på tur. Skulle uheldet være ude, er kanden designet således at bunden kan skrues af, hvilket muliggør at glasindsatsen kan skiftes. På den måde forlænges kandes levetid til gavn for pengepungen og miljøet.

Udover den nye termokande, introduceres også en salt- og peberkværn i samme serie, ligeledes i to flotte grå toner med en mat overflade. Det underspillede, elegante design passer perfekt til det moderne køkken, som et dekorativt element ved komfuret eller et smagfuldt supplement til ethvert spisestel.

Kværnen kan indstilles til at kværne enten fint eller groft efter behov og er designet således, at salt eller peber ikke drysser ud på bordet.

Kværnen er særdeles slidstærk og selve kværnmekanismen er en keramisk Crush Grind®, hvilket garanterer at den kan modstå dagligt slid i mange år. I designprocessen er der lagt stor vægt på, at alle materialer skal kunne genanvendes. Det sikres ved, at alle materialer let kan skilles ad.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023