Uno Image får ny salgsdirektør

For at følge med væksten og den øgede efterspørgsel fra kunder, har tekstilvirksomheden Uno Image ansat Rasmus Lodberg som ny salgsdirektør.

Rasmus Lodberg skal blandt andet stå i spidsen for et bæredygtigt koncept i Uno Image. Foto: Uno Image..

Hos Uno Image kommer Rasmus Lodberg til at stå i spidsen for et nyt bæredygtigt koncept på sengelinned www.omhu.eu, som lanceres dette efterår hos detailkæder og stormagasiner. 

Rasmus Lodberg er et velkendt ansigt i den danske design- og interiørbranche og har tidligere arbejdet for Herstal Juna og Nordlux som salgschef. Senest kommer han fra et job hos LINDDNA som sales and brand manager. 

“Det bliver rart at komme tilbage og arbejde med tekstiler, og medvirke til den kreative proces på tværs af materialer og design. Det bliver lærerigt og en ny arbejdsproces, at medvirke til udvikling af private label kollektioner i samarbejde vores kunder. Ud over at videreføre de gode relationer til vores kunder, vil jeg præsentere et nyt spændende bæredygtigt koncept til detailhandelen”, siger Rasmus Lodberg.

Ejer af Uno Image, Allan Pedersen uddyber:

“Vi ønsker at fortsætte væksten og har derfor valgt at styrke organisationen med en erfaren og strategisk dygtig salgsdirektør. Rasmus Lodberg vil på sigt indgå som en del af ejerkredsen hos Uno Image. Rasmus er vellidt i branchen, har et stort netværk, og jeg er sikker på, han vil være den rigtige til at sikre den forsatte udvikling og en spændende fremtid for virksomheden”.

Rasmus Lodberg tiltræder hos Uno Image den 1. august 2020.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023