Uundværlig accessory - Keep Cool Termo-drikkeflaske og To Go Click Termokop

Genanvendelige drikkeflasker og termokopper er i takt med stigende fokus på klima og miljø næsten blevet en uundværlig hverdags-accessory på linje med solbriller og pung. De skal matche vores personlige stil og fremtoning, og der skal være mange farver at vælge imellem.

Dette efterår kommer To Go Click koppen og Keep Cool drikkeflasken i en varm ’soft bark’ farve. En naturlig og rolig farve, der passer til mange af de andre nuancer, vi ser i modebilledet dette efterår.

To Go Click termokoppen og Keep Cool termodrikkeflasken lader dig nyde både varme og kolde drikke på turen til og fra arbejde, i bilen, på gåturen med barnevognen, når du shopper eller på anden vis er på farten. Både drikkeflaske og termokop er produceret i højkvalitets rustfrit stål i dobbelt lag. Den store variant af termokoppen er med vakuum, der optimerer termoeffekten, så yndlingsdrikken kan holde temperaturen i mange timer – perfekt til køreturen eller den lange gåtur i skoven.

To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus: Med et let tryk på toppen, er koppen åben, og det er muligt at drikke fra den, fra en hvilken som helst side. Tryk igen og To Go Click er lukket.

Keep Cool er en smuk og robust termodrikkeflaske, der sikrer at vand, saft eller smoothie bevarer sin temperatur og er dejlig kold, selv når flasken har ligget i tasken i flere timer. Den prisvindende termoflaske er designet af den italienske designduo Debiasi Sandri, og er med sit bløde formsprog en stilren accessory til hverdagen.

To Go Click og Keep Cool kommer dette efterår farven ’soft bark’, og vil være tilgængelige i butikker og online fra september. Med endnu flere farver i sortimentet at vælge imellem er der altid en, der matcher din personlige stil.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023