Vejen til minimalisme

Vores nye cisterne, Rapid SLX, gør det nemmere at imødekomme forbrugernes ønske om et minimalistisk designudtryk i badeværelset. Den gør det til en fryd at designe badeværelse.

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle vores små trykplader i de tre designs, Nova-, Skate og Arena Cosmopolitan S, som du også kan få i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

Design på de små trykplader

Nova Cosmopolitan S
Denne trykplade giver med sit friske design et spændene, moderne pust til vores store udvalg af trykplader. De geometriske figurer, hvor en cirkulær aktivering er indrammet af en rektangulær plade, gør denne serie til det ideelle valg, hvis du ønsker et rum der er på forkant med udviklingen.

Skate Cosmopolitan S
Minimalistisk design, enkel geometri med et udseende, der signalerer renhed og klarhed. Samlingen fanger lyset og opmuntrer brugeren til at interagere intuitivt.

Arena Cosmopolitan S
De ovale trykknapper giver denne trykplade et sporty look. Den karakteristiske ovale form udtrykker de væsentlige aspekter af GROHEs design og fortolker dem med en sensuel minimalisme.

GROHEs Rapid SLX-cisterne hjælper derfor med, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønske om minimalisme.

Her kan du læse mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i vores vedlagte brochure

20.10.2021Grohe A/S

Sponseret

Medarbejderne er glade for GROHE som arbejdsplads

03.08.2021Grohe A/S

Sponseret

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

09.07.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE giver dig 5 simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

25.06.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE og Copenhagen Fashion Week indgår partnerskab for at reducere plastforbrug

01.04.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE åbner branchens første digitale oplevelses-hub

15.03.2021Grohe A/S

Sponseret

Danskerne forventer intelligente badeværelser i fremtiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023