Velkendte og nye brands på Nordstil

Livsstilsmessen Nordstil byder i år på adskillige nye udstillere blandt de velkendte brands – og helt centralt er bæredygtigheden.

Foto: Nordstil/Messe Frankfurt

Home & Garden

I kategorien Home and Garden kan man i år finde brandet dennismaass, som gennem innovativ og bæredygtig produktion fremstiller tidløst boligtilbehør. I samme kategori kan man møde det svenske brand Mind on Nature, hvis fokus er bæredygtighed og kvalitet. Og så kan man lære at lave enkle blomsterarrangementer sammen med Ingvar Strandhs Blomsterskola, der i år samarbejder med Hanataba Original.

Nogle brands vil for allerførste gang være at finde på Nordstil, fx blomsterdesigneren R.O.D.E.W.A.L.D., som fremviser smukke kreationer af tørrede blomster. Derudover kan man møde Passage BCN, Cheerful Candle, P4M, 24 Bottles, The Gift Label, PF Candle og Wouf.

Style & Design

Den hyggelige atmosfære i Style & Design-området leveres i år af Jacobsdals, Klässbols Linneväveri og Cooee. Lettiske Munio Spa har standen fuld af dufte, og finske Muurla fremviser både gaveideer og funktionelt design til borddækningen. fabelab fremstiller bæredygtigt legetøj med kærlighed, og svenske Pluto Design præsenterer sine retro designs til højtidsfejringer.

Det hollandske brand Royal Tableware medbringer fint og traditionelt porcelæn, mens fajancebrandet Heinen Delftware Trading bringer en sjov nyfortolkning af det verdensberømte stel Delft Blue – nu med dyremotiver.

Kitchen & Gourmet

To etager i messecentret er tilegnet alt indenfor Kitchen & Gourmet. Den traditionsrige familievirksomhed Wollenhaupt Tee præsenterer tespecialiteter produceret under fair forhold. Derudover kan man møde Olfs Spize Foods, der for første gang udstiller på Nordstil med tyskproducerede chilisaucer. Og hvis det bliver lige skrapt nok, kan man i år søge tilflugt hos Barni & Wilma fra det sydlige Rhinland, som producerer lækker, hjemmelavet müsli.

Tysk vin er i år repræsenteret ved vingården Kloster Eberbach fra Reingau. Der vil være yderligere to vinproducenter på årets messe, og alle udstillerne kan findes i Buddelhelden-området.

Gift & Stationery

Det bliver eventyrligt når Ligarti vender tilbage til Nordstil med deres dyreuniverser på papir, emalje og tekstiler. HABA og Carletto deltager også i år med deres fortryllende legetøj af høj kvalitet, mens BacktoBasix’ stand byder på papirvarer fra de to brands Pepa Lani og Relax Mama samt livsstilsprodukter fra den hollandske brand Kitch Kitchen. 

Jewellery & Fashion

For første gang kan besøgende på Nordstil opleve hollandske Kiki Labels glitrende smykker. Også Leguano er ny udstiller på messen, hvor stil og komfort er kombineret i brandets barfodssko.

Læs mere om udstillerne på årets Nordstil her.

Nordstil finder sted 27-29 juli 2024 i Hamburg.

IDL 

Relateret indhold

19.07.2024Designbase.dk

Future on Stage på Maison&Objet

19.07.2024Designbase.dk

Mater fortsætter den grønne rejse

16.07.2024Designbase.dk

FableWood finansierer produktionen gennem crowdfunding

16.07.2024Designbase.dk

Gulvtæppeboom på Heimtextil 2025

15.07.2024Designbase.dk

Lad livsstil og følelse styre indretningen "Ufuldkommen perfektion"

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

11.07.2024Designbase.dk

Tidløse designprincipper

11.07.2024Designbase.dk

Nordstil med nyt tiltag: Ethical Style by Nordstil

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023