Verdenskendt interiørblogger gæster Formland

Formland Spring 2018 byder på et væld af inspirerende foredrag og workshops - heriblandt den award-vindende, amerikanske blogger Holly Becker

Holly Becker fra decor8 gæster Formland Spring 2018 1.-2. februar. Pressefoto..

16.01.2018

Sponseret

Formland

Når Formland Spring 1.-4. februar byder indenfor til en verden af interiør og design i MCH Messecenter Herning, kan de besøgende glæde sig til at hente værdifuld viden og inspiration fra nogle af branchens skarpeste hjerner. Foruden de mere end 400 udstillere byder Formland på et alsidigt aktivitetsprogram med otte forskellige foredragsholdere. Én af dem er den populære, amerikanske blogger og forfatter Holly Becker, der står bag bloggen decor8 og bogserien 'Decorate'.

Holly Becker, der har flere end to millioner følgere online, gæster Formland torsdag den 1. og fredag den 2. februar. Torsdag morgen foretager hun først den officielle åbning af Formland, hvorefter hun senere på dagen kan opleves på SPEAK UP-scenen i Hal E. Her vil hun blandt andet fortælle om, hvordan indretning og design påvirker ens produktivitet, sundhed og generelle velbefindende, samt give sine bud på hvilke trends man skal holde øje med i 2018.

- Jeg ser virkeligt frem til at besøge Formland! Jeg glæder mig i særdeleshed til at gå på opdagelse hos mange af de mindre brands, men jeg er også spændt på at besøge trendområderne 'Life on Sundays' og 'TOUCHE MOI', fortæller Holly Becker.

Holly Becker kan opleves på SPEAK UP-scenen i Hal E torsdag 1. februar kl. 14.30.

Stort aktivitetsprogram

Foruden foredraget med Holly Becker byder aktivitetsprogrammet på Formland på 14 lærerige foredrag på SPEAK UP-scenen i Hal E. Her vil blandt andre pej gruppen give et værdifuldt indblik i fremtiden, når de giver deres bud på fremtidens forbruger, madvaner i 2020 og næste sæsons trends og farver.

På kommunikationsfronten deler Trine Lundahl fra Aller Media ud af sin viden om, hvad der rører sig hos danske kvinder, når vi taler bolig og livsstil, mens kommunikationsrådgiver Anne-Louise Johnsen giver tips til, hvordan brugen af video i markedsføring skaber tillid og giver tættere relationer til forbrugerne.

På SPEAK UP finder man også Frederik Bagger, der beretter om sit iværksættereventyr, samt restauratør og ejer af Michelin-restauranten Kiin Kiin, Henrik Yde, der fortæller om fødevaretrends i 2018, og hvorfor Kiin Kiin er en fantastisk reklameplads for nyt design.

Bliver der behov for at absorbere de mange guldkorn og nye indtryk, indbyder trendzonen 'Life On Sundays' i Hal D til et pusterum og en analog pause. Her kan de besøgende lade kreativiteten få frit løb via en heldags broderi-workshop, hvor man kan droppe ind, når man har brug for at trække stikket.

Hele aktivitetsprogrammet kan opleves på Formland Spring 2018 i MCH Messecenter Herning 1.-4. februar.

Se aktivitetsprogrammet her  

Fakta: decor8 og Holly Becker
Decor8 (udtales Decorate) er en af de mest velkendte designblogs i verden. Bloggen blev grundlagt af den amerikanske forfatter og stylist Holly Becker i 2006, og i dag følges Holly af cirka to millioner verden over.
 
Decor8 står bag bogserien 'DECORATE', som er oversat til 20 sprog.
Holly Becker arbejder både i Nordamerika og Europa som trendekspert, konsulent og foredragsholder. Hun bor til daglig i Hannover, Tyskland, med sin mand og søn.

Kontaktinformation
Mai-Britt Risvig Flyvholm, 
Projektleder på Formland
Telefon: 99 26 99 44
E-mail: mbf@mch.dk

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023