Vild med bobler? Lav dem selv – i alt!

Nyd mousserende te, vand, juice, vin, cocktails … you name it. Med den elegante InFizz Fusion fra Sage kan du nu skabe brus i alle former for kolde drikke. På et splitsekund.

InFizz Fusion fra Sage er frisk brus, smart teknologi og æstetisk design. Kulsyre er ikke længere kun til vand. Nu kan du tilsætte brus til alle former for kolde drikke - boblende juice, te, vin, cocktails.. Foto: Sage InFizz Fusion

25.03.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Der findes ikke noget som en læskende, brusende drik til at stille tørsten. Uanset anledning, bliver stemningen også altid lige lidt mere højtidelig, når der skåles i de festlige bobler. For bobler kan bare noget, uanset hvordan de serveres. Forfriskende og perlende. 

InFizz Fusion fra Sage er frisk brus, smart teknologi og æstetisk design. Kulsyre er ikke længere kun til vand. Nu kan du tilsætte brus til alle former for kolde drikke - boblende juice, te, vin, cocktails. Klar på et øjeblik. Uanset, om du foretrækker blidt brus eller en eksplosion af bobler. Du kan endda give din sodavand eller drik et ekstra skud kulsyre, hvis den er blevet lidt ’flad’.

Hemmeligheden ligger i låget

Det geniale FusionCap-låg giver dig fuld kontrol over tilsætningen af kulsyre. Hurtigt eller langsomt, afhængig af typen af drik, der skal ’bruses’. Samtidig bliver FusionCap siddende på flasken hele tiden, så der bevares maksimal kulsyre - både under processen og bagefter, når flasken stilles i køleskabet. Låget har nemlig en smart ’Easy twist & lock’-funktion, så trykket forsvinder ikke, før du vælger at skrue låget af for at nyde indholdet.

Med sit slanke og stilrene design tilfører Sage InFizz Fusion elegance til dit køkken. En kompakt størrelse og et intuitivt brugerinterface gør den både nem at placere og anvende. Desuden er den et oplagt økonomisk og miljøvenligt alternativ til plasticflasker og dåser.

Fås i 5 flotte farver og vejl. pris fra 1799,- DKK.

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-1fbPGA7JS2

Mere fra...

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

04.04.2024Witt

Sponseret

iRobot introducerer ny prisvenlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt

Sponseret

Vild med bobler? Lav dem selv – i alt!

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023