Vinderen af Designbaseprisen 2022/23: Kop & Kande/KJEPS Bolighus skaber one-stop-shopping i livsstil

Kop & Kande/KJEPS Bolighus i Næstved har vundet Designbaseprisen 2022/23, og dermed prisen som Danmarks mest gennemførte detailbutik i design- og interiørbranchen lige nu.

Kop & Kande/KJEPS Bolighus i Næstved har netop vundet Designbaseprisen 2022/23 som den mest gennemførte og fremsynede detailbutik i Danmark lige nu inden for design-og interiørbranchen med fokus på isenkram. Fra prisoverrækkelsen ses fra venstre: Hans Snestrup, business manager Designbase, Claus Thykjær COO i Kop & Kande, Jesper Kjep, KJEPS Bolighus og Pia Finne, redaktør Designbase. Foto: Kongsgaard Foto..

One-stop-shopping i livsstil. Kop & Kande/KJEPS Bolighus i Næstved viser vejen i livsstilsbranchen i Danmark; her tænkes nyt og ikke mindst tænkes alle branchens kategorier ind i butikken. Fra møbler, design, belysning og livsstilsprodukter til glas porcelæn og køkkenudstyr. Med andre ord: One-stop-shopping i livsstil. Netop derfor har Kop & Kande/KJEPS Bolighus modtaget Designbaseprisen 2022/23, en pris, der hvert år gives til Danmarks mest fremsynede detailbutik indenfor design- og interiørbranchen med fokus på isenkram.


Den 4000 kvm. store butik drives af Jesper Kjep, der er 3. generation i den 70 år gamle virksomhed, som i foråret 2022 var igennem den største renovering i bolighusets historie med ny facade, et helt nyt indgangsparti og et unikt miks af Kop & Kandes store sortiment i et nyskabende koncept med fokus på design og ting til hjemmet og køkkenet. Det kombineres med Lysmesterens store ekspertise inden for belysning samt et stort møbelhus.


Dermed er der skabt et sted, hvor kunderne kan gå op eventyr, hvor de kan få alt til boligen, og hvor de kan kombinere og sammensætte produkter fra de mange kategorier. Her ses møbler, belysning og design side om side med porcelænet, bestikket og køkkenudstyret i et velafbalanceret og nytænkende match. Samme match, der går igen i butikkens webshop, der som butikken emmer af inspiration og med muligheden for at købe ind i alt fra designmøbler til køkkenudstyr og lamper.


“Jeg er utroligt glad for og stolt af, at Kop & Kande/KJEPS Bolighus modtager Designbaseprisen. Det er et skulderklap, og det betyder meget, ikke mindst fordi det er andre, der har vurderet, at vi har gjort et godt stykke arbejde, og at vi har tænkt fremad”, siger Jesper Kjep.
Prisen betyder ekstra meget for Jesper, fordi udbygningen af bolighuset til det, det er i dag, er en drøm, han har haft, siden han overtog KJEPS Bolighus efter sin far i 2014.


”Jeg ser kundernes bolig som rammen om køkken, stue, soveværelse med videre. Og er rammen på plads, kan vi klare resten. Det er nu blevet anerkendt med Designbaseprisen”, siger Jesper.
Også Claus Thykjær, COO i Kop & Kande er glad for, at Kop & Kande/KJEPS Bolighus har vundet Designbaseprisen.


”Det er en stor ære at få tildelt Designbaseprisen, det betyder meget, da det er andre som har vurderet det, vi har gået og arbejdet med. Det har været en spændende rejse for os at udvikle det nye koncept skabt ud fra tanken om ”den levende butik”. Nu er rammen sat for Jesper og hans team”, siger Claus Thykjær.
Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til den globale gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker.


Kriterierne for at modtage prisen er, at butikken har en gennemarbejdet mission, vision og strategi, ligesom der ses på innovation, butiksdesign og -layout, visual merchandising, displays og vinduesdisplays, marketing og annoncering samt kundeservice og uddannelse af medarbejdere.


Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og gia Award-uddelingen.

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023