Zone Denmark modtager sin første Iconic Award

Zone Denmark har for første gang modtaget en pris i den internationale arkitektur- og designkonkurrence Iconic Awards 2021.

Foto: Zone Denmark..

Da corona-krisen satte ind, valgte Zone Denmark at bruge den nye virkelighed som afsæt for innovation. Resultatet blev en smuk og enkel dispenser i badserien UME, som er designet af danske VE2 - nu forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit, når man fører hånden ind under tuden. 

I dag, hvor håndvask og håndsprit er blevet den nye normal, kombinerer den tryghed og god smag med sit minimalistiske design og indbydende farveskala, der indgår naturligt i et moderne interiør.

Dette faktum er tilsyneladende blev genkendt, da virksomheden netop har modtaget prisen Best of Best i kategorien Bath & Wellness hos Iconic Awards for den eksklusive, nye dispenser.

"Selvom vi har vundet mange internationale design-priser tidligere, er vi vilde med denne Award - ikke mindst med navnet - og vi er stolte og glade for den anerkendelse, som juryen har vist denne satsning", lyder det fra Zone Denmarks design & brand manager, Michael Bruun.

Iconic Awards uddeles af German Design Council og belønner de bedste produkter fra alle områder inden for boligindretning. Zone Denmarks nye dispenser er udvalgt blandt 500 indsendte produkter.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023