Årets elev i Kop & Kande

Der er mange dygtige elever i Kop & Kande – og hvert år vælges den allerbedste, som får titlen som årets elev.

Emma Fakkemohs Hansen, Kop & Kande Svendborg, blev overrasket og meget glad, da hun blev udnævnt til årets elev i Kop & Kande.

Traditionen tro blev Årets Elev i Kop & Kande udnævnt på kædens stand på Formland. I vandt Emma Fakkemohs Hansen titlen, og det var en meget overrasket og meget glad vinder, der modtog prisen.

Adm. direktør Peter Rønn stod for udnævnelesn af årets elev, som altid finder sted på Formland, hvor rigtig mange kolleger fra kæden møder op for at være med til at fejre begivenheden.


Årets elev får et flot diplom, 5.000 kroner og naturligvis masser af ros for sin indsats. Emma er udlært hos Kop & Kande Svendborg, hvor hun nu fortsætter sit arbejde som faglært isenkræmmer. Gennem sin elevtid har Emma været en meget engageret medarbejder. Da Peter Rønn, adm. direktør i Kop & Kande udnævnte Emma til årets elev var det med ord som ansvarlig, initiativrig, selvstændig, serviceminded, positiv og vellidt. Både i butikken og på Handelsfagskolen har Emma gjort sig bemærket som rigtig god kollega/kammerat, og hun sluttede sin elevtid af med en meget flot fagprøve/eksamen, der betød at hun vandt titlen som den allerbedste på et hold, hvor der var mange meget dygtige elever.

Mere fra...

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

22.03.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kandes årsresultat 2023

21.03.2023Kop & Kande

Sponseret

Årets Butik i Kop & Kande

21.02.2023Kop & Kande

Sponseret

Ejerskifte Kop&Kande, Svendborg

04.02.2020Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande afleverer mere end kr. 1,3 millioner til Julemærkefonden

05.09.2019Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande bil skaber opmærksomhed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023