Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

Det er et langvarigt samarbejde mellem Julemærkefonden og Kop & Kande, som igen i år har skabt mulighed for, at børn i mistrivsel kan få et ophold på et af landets fem Julemærkehjem.

På billedet ses børnene fra Julemærkehjemmet Hobro, Kop & Kande, Rosendahl Design Group A/S, Klarborg, F&H group A/S og Spring Copenhagen.. Foto: Kop & Kande

Børn mellem 7 og 14 år kan få 10 ugers ophold på et Julemærkehjem, hvor de oplever en hverdag uden mobning, ensomhed og mistrivsel. De møder andre børn og bliver en del af et fællesskab, hvor der er plads til kreativitet, leg og støtte. Det hele handler om, at børnene vender hjem med styrket selvværd, livsglæde, gode oplevelser og følelsen af at have betydning for fællesskabet. Alt for mange børn er udfordret af mobning eller ensomhed og har svært ved at finde deres plads – og her kan et ophold på et Julemærkehjem gøre en stor forskel.   

Kop & Kande butikker og leverandører gør det sammen 

Det er 12 år siden, Kop & Kande engagerede sig i Julemærkefonden. Gennem alle årene er der samlet penge ind ved at udvælge varer i julehandlen og donere et beløb, hver gang disse varer bliver solgt. Samtidig sælger Kop & Kande butikkerne Julemærket, julekort og til/fra-kort. 

I 2023 udvalgte Kop & Kande populære efterspurgte varer i samarbejde med Rosendahl Design Group A/S, F&H A/S, Spring Copenhagen og Etly Klarborg. Det betød, at repræsentanter for Kop & Kande og de fire leverandører, der bidrager, kunne overrække 623.000 kr. i forbindelse med et besøg på Julemærkehjemmet i Hobro. Julemærkehjemmet ligger i smukke omgivelser tæt ved Mariager Fjord, hvor der er plads til 48 børn, som får rig mulighed for udfoldelse, nærvær og at møde nye kammerater gennem 10 uger. 

Malene Maarbjerg Rasmussen, Marketing & Omnichannel Director hos Kop & Kande, har haft lommeregneren fremme og fortæller: ”Kædens samlede donation er på vej mod 9 millioner kroner – så vi har i fællesskab, sammen med vores dejlige kunder og gode leverandører, gjort en forskel for mange børn igennem årene. Op mod 1.000 børn er hvert år på Julemærkehjem, så der skal samles virkeligt mange penge ind, for at Julemærkefonden kan fortsætte det fantastiske arbejde”. Malene Maarbjerg Rasmussen fortæller også, at medarbejderne i kædens butikker er meget engagerede i sagen.  ”Vi er alle sammen meget glade for, at vi kan bidrage til at gøre livet bedre for en gruppe børn, der har brug for det”. 

Overrækkelsen 

Tirsdag 30. april troppede repræsentanter for Kop & Kande og de fire leverandører op på 

Julemærkehjemmet i Hobro – og det blev et skønt besøg.  Malene Maarbjerg Rasmussen fortæller, at de blev mødt af en flok seje og åbne børn samt et hold medarbejdere, som gør en stor indsats hver eneste dag – og det giver lyst til at fortsætte samarbejdet. 

”Vi ved, at 3 ud af 4 børn får en helt ny tro på sig selv, og 4 ud af 5 ikke længere oplever mobning, når de kommer hjem. Det er super gode resultater, som mange virksomheder, private personer og fonde støtter op om. 

Det offentlige tilskud udgør kun 2,7 % af midlerne, så det siger sig selv, at vi skal være mange om at bidrage for at sikre, at det vigtige arbejde fortsætter”. 

”Hos Kop & Kande er vi glade for at være med, for vi oplever, at arbejdet med børnene fungerer rigtig godt – så vi fortsætter og glæder os over, at vores indsats bliver mødt med taknemmelighed hver eneste gang, vi er i kontakt med Julemærkefonden”, slutter Malene Maarbjerg Rasmussen. 

Direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen, deltog også på dagen, og det var en begejstret direktør, som var med til at tage imod donationen. 

”Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Kop & Kande og deres leverandører. Vi mærker et kæmpe engagement fra alle og et dybtfølt ønske om at hjælpe børnene til en bedre tilværelse. Vi ser også værdien i at have et langvarigt og tæt samarbejde, som løbende udvikler sig og derved kommer endnu flere børn til gode.” 

På billedet ses Kirsten Iversen og Marianne Vinding Dalgas fra Spring Copenhagen der deler gaver ud til børnene på Julemærkehjemmet Hobro.. Foto: Kop & Kande

Mere fra...

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

22.03.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kandes årsresultat 2023

21.03.2023Kop & Kande

Sponseret

Årets Butik i Kop & Kande

21.02.2023Kop & Kande

Sponseret

Ejerskifte Kop&Kande, Svendborg

04.02.2020Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande afleverer mere end kr. 1,3 millioner til Julemærkefonden

05.09.2019Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande bil skaber opmærksomhed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023