Økologiske engblomster fra Södahl i fuldt flor

Med det nye Meadow-sengesæt leverer Södahl som altid en luksuriøs kombination af smukt design, materialer af højeste kvalitet og miljømæssig bevidsthed.

Meadow-sengesæt.

Lyse minder om varme sommerdage på barndommens blomstereng har en lang levetid. Det samme har det nye, økologiske Meadow-sengelinned fra Södahl, der trods sit romantisk sarte look er utroligt slidstærkt. Meadow er produceret i henhold til GOTS, som er den mest ambitiøse økologiske standard inden for tekstiler – lige så ambitiøs som Södahls arbejde med at skabe gode rammer for en sund nattesøvn.

En oase af engblomster

Hvidkløver, rødkløver og røllike. Havemorgenfrue, kornblomst, margerit og bellis. Slangehoved, valmuer og smørblomster. Det lyder som en remse fra et børnerim, men faktisk er det eksempler på engblomster, som er særligt gode for insekter og biodiversitet.

Södahl har solidt fokus på klima, miljø og bæredygtighed, og det er derfor oplagt, at designvirksomheden nu har skabt et romantisk look med nogle af de smukkeste engblomster. Samtidig er Meadow-sengesættet foruden at være GOTS-certificeret også OEKO-TEX® Standard 100-certificeret. Dermed kan forbrugerne være sikre på, at sengetøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Zzzzzzov sødt

Med sit skønne motiv sender Meadow søvnige sovetryner direkte tilbage til barndommens sommerlandskaber og fornemmelsen af at ligge og kigge op på drivende lammeskyer. Den luksuriøst glatte satinvævning er silkeblød og betyder, at både minderne og komforten er i top.

Sengesættet fås i to størrelsesvarianter og i farverne Rose og Dusty Pine. Detaljer som diskrete, praktiske lynlåse sætter trumf på både kvalitet og komfort, og med Meadow-sengelinned inviterer Södahl til en overflod af dejlige drømme i fuldt flor.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023