‘Oh, jingle bells, jingle bells’

Dæk et fortryllende julebord med Medusas finurlige ’Jingle Bell’ og inviter venner og familie på gløgg, småkager og andre godter i den søde juletid

Der er noget ganske særligt over et julestel. Hele året venter det i skabet på at blive brugt, og når december endelig står for døren, tørres det af med forventningsglæde og skaber en utrolig stemning på bordet og i hjemmet, når dets smukke skåle og fade fyldes op til randen med honninghjerter, jødekager, kringler og vaniljekranse.

Dekoreret med grønne misteltenranker, den karakteristiske Rudolf, engle, røde sløjfer og flettede julehjerter er Medusas ’Jingle Bell’-stel en finurlig genistreg, der bringer en dejlig julestemning frem. Stellet er lavet i porcelæn og har en elegant guldkant, der emmer af magi og kan få alt det søde – alt det gode – til at se endnu bedre ud!

Fuldend stellet med den skridsikre akryldug, der ligesom stellet er prydet med det fantastiske ’Jingle Bell’-motiv, og tæl ned til den helt store julefest med seriens nye kalenderlys. En ægte juleklassiker er født!

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023