12 års samarbejde

Og kun alderen på vores børn afslører at vi alle er blevet ældre.

Det har uden tvivl været en turbulent rejse de første mange år, men med det fælles mål at kommunikere og promote den gode case med bæredygtighed, er vi gået hele vejen sammen med et tæt samarbejde, som har kostet mange timer, søvnløse nætter, hjælp fra familien etc.

At starte et projekt med genbrugspapir så tidligt som i 2010 havde sine konsekvenser

Vi havde meget lidt erfaring med papirets egenskaber, vi skulle kombinere to meget forskellige kulturer for at finde en fælles vej samt forståelsen for at levere produkter i god kvalitet til det europæiske marked. Ikke bare god kvalitet men også i den korrekte farve som matcher smagen, så det er den korrekte grå farve og ikke bare en grå farve.

Du kan slet ikke forestille dig de timer vi har diskuteret nødvendigheden og vigtigheden af farverne. For Lübech Living var den korrekte grå farve måske ikke så vigtig som det var for vores kunder, og som vi altid har forklaret kvinderne på Sri Lanka, at hvis vi ikke leverer den korrekte grå farve så sælger produkterne ikke, og så er der ingen arbejde til dem. Af den grund er det super vigtigt at vi har en fælles forståelse for hvad der er korrekt og hvad der ikke er korrekt proces.

I dag, 12 år senere, er vi kommet så meget længere i vores samarbejde, men som det er med håndlavede produkter, så er det en konstant proces. En proces som vi vil fortsætte med at forbedre skridt for skridt.

Gå på opdagelse i OOhh kollektionen

Mere fra...

30.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Tænk miljøet ind i dit julegaveindkøb

21.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

OOhh jul på Hotel Himmerland

17.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

En hilsen med en særlig tanke

07.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Levende lys skaber varme og glæde

01.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Skøn tilføjelse til OOhh’s Pulp kollektion

25.10.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Mindful Living med OOhh Collection

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023