5 hurtige til Emma Fakkemohs Hansen, Årets Elev i Kop & Kande

Hvert år kårer Kop & Kande Årets elev, og i år fik Emma Fakkemohs fra Kop & Kande i Svendborg æren. Vi har talt med Emma om, hvordan det er at blive tildelt den flotte titel. Hun fortæller ligeledes om sin fagprøve, og hvordan hun med fokus på bl.a. børnefamilier holdt demo foran den lokale biograf.

Emma Fakkemohs Hansen, Årets Elev i Kop & Kande..

Stort tillykke med den flotte titel! Hvordan føles det at blive Årets Elev 2019?
Først og fremmest er jeg meget beæret over denne flotte titel. Det er en kæmpe ære! Jeg blev virkelig overrasket, da de sagde mit navn, for jeg havde virkelig ikke regnet med det. Men lige nu føles det rigtig godt, det er helt klart et ekstra klap på skulderen. 

Din fagprøve handlede om multijernet Tefal Snack Collection, og du havde fokus på børn, hvorfor valgte du lige netop dette emne og fokus?
Jeg valgte at skrive om Tefal Snack Collection, fordi det interesserer mig mere, når det er noget, jeg kan demonstrere for kunderne. Jeg vil gerne kunne vise, hvorfor kunderne skal købe netop et produkt frem for et andet. Samtidig syntes jeg, at det er rigtig smart med en maskine, som har flere funktioner. 
Mit fokus var på børnefamilier, da jeg synes, det er vigtigt at have børn med i køkkenet, hvor det både kan være spændende og lærerigt. Samtidig giver netop dette produkt mulighed for, at man kan være kreativ sammen med sine børn. 
(Snack Collection fra Tefal er et multijern, der kan bruges til alt fra vafler, panini, bagels og pandekager til lækre donuts. Der findes i alt 16 forskellige plader, som hurtigt og let kan udskiftes, og som giver mange muligheder til hurtig og lækker mad - kun fantasien sætter grænser.) 

Hvordan gik det til din fagprøve? 
Selve fagprøven i butikken gik rigtig godt, selvom jeg ikke nåede mit mål økonomisk. Jeg havde god succes med mine demoer i butikken samt med en demo ved den lokale biograf. Derudover havde jeg en del konkurrencer, som de fleste kunder deltog i. Så samlet set gik fagprøven udover alle mine forventninger, det var både spændende og udfordrende. 

Hvad byder fremtiden på?
Jeg er netop blevet udlært her den 9/9-19. Men har heldigvis fået lov til at blive i butikken, hvor jeg er udlært nemlig Kop & kande Svendborg. Jeg har fået rigtig meget ansvar, da vores butikschef er på barsel. Så nu gælder det nye udfordringer med vagtplaner, varebestillinger og kampagner. Jeg brænder virkelig for dette fag, så jeg rigtig glad for at kunne forsætte med at være i denne branche. 

Er der nogle særlige råd eller oplevelser fra din elevtid, som du tager med videre?
Elevtiden har været lærerig og spændende, så jeg vil helt sikkert tage al den viden, jeg har fået om produkterne med videre. Min fagprøve har også været med til at give mig en bedre forståelse for, hvad det vil sige at lave en kampagne fra bunden. Derudover har elevtiden gjort mig mere ansvarlig og selvstændig og i stand til at kunne træffe nogle større beslutninger.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023