5 hurtige til Emma Fakkemohs Hansen, Årets Elev i Kop & Kande

Hvert år kårer Kop & Kande Årets elev, og i år fik Emma Fakkemohs fra Kop & Kande i Svendborg æren. Vi har talt med Emma om, hvordan det er at blive tildelt den flotte titel. Hun fortæller ligeledes om sin fagprøve, og hvordan hun med fokus på bl.a. børnefamilier holdt demo foran den lokale biograf.

Emma Fakkemohs Hansen, Årets Elev i Kop & Kande..

Stort tillykke med den flotte titel! Hvordan føles det at blive Årets Elev 2019?
Først og fremmest er jeg meget beæret over denne flotte titel. Det er en kæmpe ære! Jeg blev virkelig overrasket, da de sagde mit navn, for jeg havde virkelig ikke regnet med det. Men lige nu føles det rigtig godt, det er helt klart et ekstra klap på skulderen. 

Din fagprøve handlede om multijernet Tefal Snack Collection, og du havde fokus på børn, hvorfor valgte du lige netop dette emne og fokus?
Jeg valgte at skrive om Tefal Snack Collection, fordi det interesserer mig mere, når det er noget, jeg kan demonstrere for kunderne. Jeg vil gerne kunne vise, hvorfor kunderne skal købe netop et produkt frem for et andet. Samtidig syntes jeg, at det er rigtig smart med en maskine, som har flere funktioner. 
Mit fokus var på børnefamilier, da jeg synes, det er vigtigt at have børn med i køkkenet, hvor det både kan være spændende og lærerigt. Samtidig giver netop dette produkt mulighed for, at man kan være kreativ sammen med sine børn. 
(Snack Collection fra Tefal er et multijern, der kan bruges til alt fra vafler, panini, bagels og pandekager til lækre donuts. Der findes i alt 16 forskellige plader, som hurtigt og let kan udskiftes, og som giver mange muligheder til hurtig og lækker mad - kun fantasien sætter grænser.) 

Hvordan gik det til din fagprøve? 
Selve fagprøven i butikken gik rigtig godt, selvom jeg ikke nåede mit mål økonomisk. Jeg havde god succes med mine demoer i butikken samt med en demo ved den lokale biograf. Derudover havde jeg en del konkurrencer, som de fleste kunder deltog i. Så samlet set gik fagprøven udover alle mine forventninger, det var både spændende og udfordrende. 

Hvad byder fremtiden på?
Jeg er netop blevet udlært her den 9/9-19. Men har heldigvis fået lov til at blive i butikken, hvor jeg er udlært nemlig Kop & kande Svendborg. Jeg har fået rigtig meget ansvar, da vores butikschef er på barsel. Så nu gælder det nye udfordringer med vagtplaner, varebestillinger og kampagner. Jeg brænder virkelig for dette fag, så jeg rigtig glad for at kunne forsætte med at være i denne branche. 

Er der nogle særlige råd eller oplevelser fra din elevtid, som du tager med videre?
Elevtiden har været lærerig og spændende, så jeg vil helt sikkert tage al den viden, jeg har fået om produkterne med videre. Min fagprøve har også været med til at give mig en bedre forståelse for, hvad det vil sige at lave en kampagne fra bunden. Derudover har elevtiden gjort mig mere ansvarlig og selvstændig og i stand til at kunne træffe nogle større beslutninger.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023