5 hurtige til Susanne Speedtsberg, kreativ direktør i Speedtsberg

Julen er over os, og de nyeste trends og tendenser for julens tema pryder butikker over hele landet. Vi har taget en snak med Susanne Speedtsberg om hendes arbejde med julekollektionen for Speedtsberg.

Susanne Speedtsberg, kreativ direktør i Speedtsberg..

Kan du kort beskrive, hvad dit arbejde går ud på, og hvad der er det bedste ved dit job?
Jeg har rigtig mange kasketter på hver dag, men især to ting fylder rigtig meget nemlig produktudvikling og salg. I forhold til produktudvikling har jeg et superteam, hvor vi i samarbejde udvikler en hel masse nye varer. Jeg inspireres til dette fra trendkurser, rejser til storbyer som Berlin, London, Paris, Milano samt til Mellemøsten. I oktober tager vi på indkøbsrejse, og her tilretter vi varerne efter vores ønsker om farver og form. Til sidst ender vi ud med en fed ny julekollektion. Salg er også en af mine store forcer, jeg elsker at kunne præsentere fede varer, der lige er spot on i farve og pris. At se begejstringen i vores kunders øjne, når de ser varerne, er så fedt! Det at kunne skabe nogle ting, som gør en hel masse mennesker glade, betyder rigtig meget for mig og mit job.

Hvorfor etablerede du Speedtsberg tilbage i 2007?


Jeg etablerede Speedtsberg i 2007, fordi jeg brænder for, at alle får et dejligt hjem, hvor de trives og elsker at være. Jeg elsker at finde på nye ting og elsker at se, hvordan det kan give glæde hele vejen rundt. Jeg har altid drømt om at have min egen virksomhed. Jeg er vokset op i en familie af selvstændige erhvervsdrivende, og jeg har altid lært at få noget kreativt ud af de midler, man nu har. At min virksomhed fik mit efternavn, var også helt naturligt, min bedstefar havde sin egen virksomhed med salg af campingvogne under navnet Speedtsberg. Min fars virksomhed var en cateringvirksomhed under navnet Speedtsberg. Så derfor skulle min egen virksomhed da også hedde Speedtsberg. Jeg håber traditionen fortsætter til mine drenge, men hvad de vil lave, skal de helt selv finde ud af, bare det er noget, som gør dem glade.

Hvilke trends og farver byder jeres julekollektion i år på?


Trenden er den gode gammeldags jul, og de røde og bordeaux farver er vigtige, hos os er de blandet med træ, messing og kobber – så opnår man nemt den dejlige bløde julehygge. Derudover er grønt også altid en god farve, den kan nemt blandes med de brune og naturlige farver. Det er jo meget moderne at tage naturen ind i sit hjem, så disse jordfarver vil fortsætte længe endnu. Den grå er også altid klassisk til jul og bliver endnu mere hyggelig, når den får selskab af de brunlige farver fra naturlige elementer som kogler og grene.

Hvor meget fylder jeres julekollektioner i dit arbejde?
Julekollektionen fylder ret meget, da vi minimum har 300-400 nye julevarer med hvert år.

Hvornår og hvordan forbereder I jer til butikkernes julesalg?


Vi starter allerede i januar/februar med at præsentere hele vores juletema. Vi inviterer vores kunder til vores 200m2 showroom i Aarhus, og her får vi en god snak om, hvordan man kan øge salget i butikkerne. Det er så vigtigt, at kunden får en oplevelse, når de træder ind i en butik, derfor betyder det meget, hvilke varer man køber ind, samt hvordan man disponerer dem i butikken.

Relateret indhold

23.05.2024Designbase.dk

MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023