Afhjælp selv dine muskelspændinger – nemt, hurtigt og sikkert!

Med den intelligente massagepistol, Witt Super Hit™ Master, får du en dybdegående muskelmassage, der løsner spændinger efter stress, ensidigt og belastende arbejde, sport samt lindrer ømhed. Bedst af alt, du kan bruge den hjemme ved dig selv – i ro og mag

30.06.2020

Sponseret

Witt

Witt A/S er på banen med en ny kvalitetsmassagepistol, som på intelligent vis afhjælper arbejdsrelaterede muskelspændinger og ømheder efter sport. Den er praktisk, ledningsfri og guider dig hele vejen. Den er særlig effektiv ved:

  • Muskelspændinger i nakke, skuldre, albue og underarm
  • Muskelspændinger i ryggen (unikt massagehoved muliggør sikker massage på begge sider af rygsøjlen)
  • Ømme muskler efter sport (læg, lår, balle, svangsene og skuldre)

Witt Super Hit™ Master massagepistolen er udstyret med revolutionerede funktioner, som giver dig den sikkerhed, brugervenlighed og komfort du har behov for. Herved kan du føle dig helt tryg, når du selv afhjælper dine muskelspændinger efter en lang arbejdsdag eller udøvelse af hårde fysiske sportsaktiviteter med Witt Super Hit™ Master massagepistolen.

Massagepistolen giver dig en professionel behandling, hvor den på intelligent vis registrerer det valgte massagehoved, hvorefter systemet automatisk konfigureres. Med stemmestyringen bliver du kyndigt vejledt, og ved derfor altid, om du har valgt det rette massagehoved.

Witt Super Hit™ Master er udstyret med et tydeligt og brugervenligt display, der viser slagstyrke, nedtælling, hastighed, batteriniveau og det valgte massagehoved, samt hvor på kroppen, det bør benyttes. Massagepistolen er ydermere udstyret med intelligent genkendelse af muskler og knogler, hvilket garanterer dig en sikker anvendelse af apparatet.  

Witt Super Hit Master er solidt udført i fugtsikkert materiale med dynamisk kraftbalancering, der giver støjsvag massage. Indbygget, genopladeligt lithiumbatteri, ergonomisk greb og brugervenligt, elektronisk display. Fem udskiftelige massagehoveder til forskellige typer massage medfølger.

Vejl. udsalgspris: DKK 2.999,- / Tilgængelighed: Efteråret 2020.

Link til highres. billeder: https://media.witt.dk/_8lNs2amosmLIiR

Se en video af produktet: https://witt.zone/personalcare/wp-content/uploads/2020/06/witt-super-hit-massage-gun-1280x720-001a.mp4

For yderligere information om Witt Super Hit™ Master massagepistol: https://witt.zone/personalcare/

For yderligere information kontaktes:

Henrik Buur
Salgsdirektør
Tel: +45 20 41 11 45
Mail: hbu@witt.dk

Witt Super Hit™ Master – vinder af IF Design Award 2020 / Professionel massage hjemme ved dig selv – hvor som helst og når som helst…

Mere fra...

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023