aida lancerer RAW Nordic Brown

aida lancerer RAW Nordic Brown. Skovbundens dybbrune efterårsnuancer, indhyllet i årstidens eventyrlige dis og blide reflekterende regndråber, har inspireret til aida's nye smukke stentøjsstel, RAW Nordic Brown.

30.09.2019

Sponseret

aida a/s

aida udvider nu RAW Nordic serien med RAW Nordic Brown, et brunt stentøjsstel, som bringer efterårets smukke dybbrune skovbund ind på bordet og bidrager til en stemningsfuld borddækning. Det rustikke, håndlavede look udspringer af en særlig teknik, der værdsættes højt af mange keramikere. Glasuren har ikke en homogen fast farve eller tekstur, idet den udvikler sig individuelt i den varme ovn og danner spændende nuanceforskelle i krystallisering, lagdeling og farvemætning. Herved opnås et unikt stel, hvor ikke to dele er helt ens.

RAW Nordic Brown er håndlavet, dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet med ridsefri glasur. Stellets rustikke, tidløse udtryk egner sig både til hverdag og fest, hvor det, helt i tråd med tidens tendenser, bringer naturens nuancer og materialer ind på bordet. For et eksklusivt udtryk kan RAW Nordic Brown med fordel kombineres med gyldent bestik, mens stellet i samspil med sort eller stålfarvet bestik passer perfekt til den daglige borddækning.

RAW Nordic Brown fås til at begynde med som krus med og uden hank, termokrus, frokosttallerken, middagstallerken, desserttallerken, suppetallerken og skål - og udvides løbende med nye dele. Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser.

Vejledende priser fra 79,- til 129,- DKK.

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Mere fra...

31.07.2023aida a/s

Sponseret

NYT FARVERIGT KONCEPT FRA AIDA

05.07.2023aida a/s

Sponseret

aida introducerer life in colour

23.06.2023aida a/s

Sponseret

COMING UP

20.03.2022aida a/s

Sponseret

Kastanje på spisebordet

03.11.2021aida a/s

Sponseret

aida lancerer RAW Arctic White

16.12.2020aida a/s

Sponseret

RAW skeer til vinterens varme drikke

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023