AIRies indgår samarbejde med bySommer

Fra april 2021 har bySommer indgået samarbejde med AIRies. AIRies tilbyder et stærkt julesortiment.

AIRies er et dansk brand skabt af erfarne kræfter indenfor detailbranchen. Med 12 år indenfor tekstil og mode og opstart af flere virksomheder, herunder IdaT Børnetøj, har skaberne bag AIRies indgående kendskab til tendenser i markedet og den kunst det er at skabe et koncept, som taler sit tydelige sprog til den kræsne forbruger.

AIRies tager sit udspring i familien, og brandet indeholder således meget hjerteblod kombineret med ønsket om at skabe ’den næste klassiker’. Stifteren fortæller:

Hele mit liv har jeg set min mor skabe små kunstværker med saks og papir. Med stor nøjagtighed forfinede hun hver en streg og skabte unikke modeller, som pyntede i stuen uanset årstid. De skabte en smuk form for liv i rummet, som små kunstværker, der hver dag dansede i vinden, når man gik forbi. Trods det liv modellerne skabte i min barndom, har min mor aldrig haft mulighed for at bringe de små designs videre ud i verden.

De har altid været skjult for andres beundrende blikke. Jeg har selv i mange år arbejdet professionelt med design og formgivning, og det har altid været min drøm at vække denne særlige kunstskat til live, til glæde for resten af verden. - Jeg har altid ønsket mig at kombinere min mors og mine egne modeller, og skabe et fælles univers af skønhed. Det virker simpelt, men hver især har vi mulighed for at påvirke det rum, vi skaber omkring os selv. Vi har mulighed for at fylde det med smukke ting og sætte vores eget præg og fylde luften med en helt speciel stemning. Selv de mindste ting har en betydning.

Derfor har jeg skabt AIRies. En ny generation af dansk designet miniature-interiør fra hjertet til enhver lejlighed, som hver for sig bringer liv til rummet og fylder luften med skønhed - “A small piece of heaven” AIRies lanceres i 2018, hvor mærket præsenteres på Formland messen. 

I 2019 indgår AIRies aftale med Royal Copenhagen om forhandling af AIRies AIRies rammer dermed hylderne i Royal Copenhagens butikker i både København og Aarhus med fuldt sortiment i julemånederne. Kollektionen omfatter eksklusive vedhæng i stilfuldt nordisk design, smukke stager til kalenderlys samt lysholdere til juletræet. - ”Vi er utroligt stolte af, at AIRies som brand nu indgår i det eksklusive sortiment v. Royal Copenhagen. Dette understreger for os kvaliteten af AIRies design...” – udtaler ledelsen v. AIRies.

Med sæson 2020 var der lagt store planer for AIRies. Kredsen af udvalgte forhandlere skulle udvides, og AIRies skulle præsenteres ved messedeltagelse i bl.a. Tyskland. Corona gjorde dog – som for mange andre - at planerne måtte ændres.

Med 2020 blev fokus rettet mod at vedligeholde eksisterende aftaler og udvikle kollektionen. Med 2020 kunne man fortsat handle AIRies v. Royal Copenhagen og AIRies åbnede egen brandunderstøttende webshop.

Kollektionen 2021 tilbyder et stærkt julesortiment nu i samarbejde med bySommer. AIRies har sammensat en smuk julekollektion i et stramt nordisk design, som kombinerer både det klassiske med det moderne udtryk. Herudover lancerer AIRies indenfor nær fremtid et spændende helårssortiment, som bl.a. vil præsentere en serie af skønne produkter til barnedåbsgaver, som allerede nu har høstet store roser.

bySommers rolle bliver at lagerføre produkterne og sælge dem til sit netværk af forhandlere i ind og udland. For en forhandler bliver det muligt at få leveret AIRies med de øvrige produkter fra bySommers sortiment.

05.05.2021bySommer ApS

Sponseret

AIRies indgår samarbejde med bySommer

20.11.2020bySommer ApS

Sponseret

BySommer er netop udnævnt som Børsen Gazelle

15.09.2020bySommer ApS

Sponseret

NY "hverdags helt" på opfordring af forbrugere og forhandlere!

29.07.2020bySommer ApS

Sponseret

Julekollektion

25.06.2020bySommer ApS

Sponseret

Lykketrold hylder mangfoldigheden!

19.03.2020bySommer ApS

Sponseret

Nyhed! Mor & Far Lykketrolde på lager nu!

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023