Almuetrend og urtepotter

PR-foto..

Med Omaggio Nuovo satte Stilleben i foråret nyt, selvstændigt udtryk på designduoens moderne Kähler -klassiker, Omaggio. Ligesom sit søsterdesign er serien influeret af Kählers kunstneriske arv og hylder håndværkstraditionen og almuetrenden med håndmalede striber og naturlige nuancer. 

Nu udvides Omaggio Nuovo med en ny vasevariant i støvet rosa samt to urtepotter, der henter flere striber og almuefarver ind i det keramiske univers og inviterer til grøn indretning. 

Farver er ikke bare en stilmarkør. De er også en stemningsskaber – og med sæsonens tilføjelser til Omaggio Nuovo skriver Kähler videre på almuekulturens farveglæde og afdæmpede naturlighed, der passer perfekt til efterårets indendørsstemning. 

Serien er formgivet og farvesat af Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg fra designduoen Stilleben, som inspireret af guldalderens terrakotta undertoner supplerer Omaggio Nuovo med en støvet rosa vase med brune striber og markant krave. Efterårets tre nyheder er nøje afstemt efter den øvrige Kähler kollektion.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023