Alt til forårsfrokosten fra Södahl

Lyset tager til dag for dag, og snart lokker parker, altaner og terrasser med de første forårsfrokoster. Södahl byder naturligvis på nyheder, der ikke bare fuldender frokosten, men gør det med en kombination af høj materialekvalitet og design med moderne kant.

Foto: F&H Group

Der er ikke noget som at samle familie eller venner over en lækker frokost og byde foråret, lyset og varmen velkommen. Og uanset om man foretrækker klassiske tern i flotte farver eller en super moderne krydsning af materialer og design, så finder man det i Södahls forårsnyheder. 

Et sikkert match

Den populære hynde Match er ikke bare et godt match af navn, men klæder alt fra terrassestolen til dugen og servicet med sit enkle design og sine elegante farver. Foruden Beige, Brown og Ash tæller de nu også Navy Blue og Pine Green.

Hynderne er i 100 % bomuld og OEKO-TEX® STANDARD 100-cetificerede. De måler 40 x 40 x 5 cm, har en smart strop i læderlook, og fyldet er slidstærkt polyester.

Et veldækket bord

Dækkeservietten er et sikkert hit på det veldækkede bord – og Vista dækkeservietten tilfører med sine tern en både klassisk og hyggelig stemning i fire flotte farver; Offwhite, Taupe, Green og Blue. Servietterne er i 100 % bomuld, OEKO-TEX® STANDARD 100-cetificerede og måler 33 x 48 cm.

Med Sun dækkeservietten, der som solen har en smuk rund form, får man en dækkeserviet med kant. Sun måler 35 cm i diameter, og udgaverne i Pine Green og Navy Blue er lavet i 100 % søgræs, mens den hvide version er udført i 50 % søgræs og 50 % jute – og alle stråler de smukt på bordet.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023