Ambiente Fair, Frankfurt

LIND DNA er stolte af at kunne præsentere et udvalg af flotte nyheder samt eksisterende og velkendte kollektioner på Ambiente messen i Frankfurt 2023

LIND DNA er stolte af at kunne præsentere et udvalg af flotte nyheder samt eksisterende og velkendte kollektioner på Ambiente.

Det er med stor glæde, at LIND DNA kan oplyse, at man deltager på den nært forestående AMBIENTE Messe i Frankfurt, som finder sted fra 3-7. februar. Her inviteres alle kunder, partnere etc. til at besøge stand G90 i hal 3.1.

Efter flere år med nedlukninger er verden nu igen åben, og LIND DNA glæder sig derfor til endelig at få lejlighed til at mødes med kunder, partnere og kollegaer i fysiske rammer. Preben Lind, designer og ejer af LIND DNA, deler her sine tanker omkring deltagelsen: ”Vi ser frem til at introducere jer for vores verden af farver og strukturer, og til at få mulighed for at vise jer vores store udvalg af produkter, som alle er udviklet med henblik på at skabe unikke og smukke borddækninger”.

For at booke et møde på messen, kontakt venligst Sales Manager, Joan Briks Villadsen, direkte pr. mail: jbv@linddna.com

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponseret

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA LANCERER EN NY LYSESTAGEKOLLEKTION, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

31.08.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

03.05.2022LIND DNA ApS

Sponseret

Born as our logo now shaping our designs

06.10.2021LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023