Bæredygtig design signatur

Hvert eneste produkt fra LIND DNA er designet og produceret med velovervejede og bevidste valg gennem hele processen og det er det, der er LIND DNA’s design signatur.

Forårsinspiration til borddækningen.

Vidste du, at…

I størstedelen af designs fra LIND DNA indgår materialet recycled læder, som er OEKO-TEX certificeret?

Læderet stammer fra overskudsproduktion af vegetabilsk garvet kernelæder til bl.a. møbler, tasker og sko. Læderet granuleres og blandes med 20% naturgummi fra træer, hvilket gør det færdige materiale både holdbart, smudsafvisende og let at rengøre. Når du dækker dit bord eller dekorerer din bolig med produkter fra LIND DNA, har du derfor valgt med omhu.

LIND DNA har fra sin spæde start ønsket at skabe designprodukter uden at sætte store aftryk på miljøet. Blandt andet derfor har LIND DNA egen, lokal produktion i Danmark og leverandører fra nærområdet. Det tilstræbes at bruge så lidt emballage som muligt og varer pakkes i et bionedbrydeligt og komposterbart materiale fra Kraftpak, som er fremstillet af overskudssavsmuld fra savværker, samt bionedbrydeligt plast.

Hvert eneste produkt er designet og produceret med velovervejede og bevidste valg gennem hele processen og det er det, der er LIND DNA’s design signatur.

Vi har alle under Covid-19 set, hvor hurtigt verden kan ændres, og vi har lært, at vi alle skal bidrage og ændre adfærd. Det mærkes også hos LIND DNA hvor man glædes over, at flere under Corona-krisen støtter op om det danske og bæredygtige, så kerneværdierne får lov til at blomstre.

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponseret

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA LANCERER EN NY LYSESTAGEKOLLEKTION, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

31.08.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

03.05.2022LIND DNA ApS

Sponseret

Born as our logo now shaping our designs

06.10.2021LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023